"Επιτέλους χώρισε η Ναταλία! Τι μπορεί να της προσφέρει ένα ανώριμο παιδί;"

Για τον χωρισμό της Ναταλίας Γερμανού από τον Μάνο Ιωάννου μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ιωαννίδουστις τηλεοπτικές κάμερες που την συνάντησαν σε έξοδό της, το βράδυ της Πέμπτης 5 Μαρτίου.

«Επιτέλους χώρισε, άντε... Δε κρατάνε πολύ αυτά! Ακούστε εγώ δεν είμαι η μαμά της. Θέλω να μην είναι πια με Μάνους, αλλά με ώριμους που μπορούν να την στηρίξουν. Ένα ανώριμο παιδί τι μπορεί να της προσφέρει;», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν εκείνη είχε γνωρίσει τον πρώην σύντροφο της παρουσιάστριας, εξήγησε «Δεν με ενδιαφέρει ο Μάνος. Γιατί να τον γνωρίσω; Όχι, δεν έτυχε και δεν πειράζει, δεν

χάνω και κάτι... αστειεύομαι, μη με θεωρήσουν και κακιά. Δεν μου κοστίζει βέβαια. Θέλω το καλό της Ναταλίας, δεν με αφορά ο Μάνος».

Ακόμα, η ίδια σχολίασε «Όχι παιδάκια η Ναταλία δε θα κάνει! Εάν υιοθετήσει όπως είπε με μεγάλη μου χαρά να της το μεγαλώσω, της το χω πει...», ενώ με ειλικρίνεια δήλωσε πως έχει να μιλήσει πολύ καιρό με την Ναταλία Γερμανού, αλλά παρ΄όλα αυτά θα την αγαπάει πάντα επειδή είναι η κόρη του Φρέντυ Γερμανού.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Keywords
Τυχαία Θέματα