Επεισόδιο κατά την κατάθεση στεφάνων στα Τρίκαλα (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Μπορεί η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στα Τρίκαλα να πραγματοποιήθηκε χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο, ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο λίγο νωρίτερα, κατά την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων έξω από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών.

Αφορμή στάθηκε η επιλογή της Περιφέρειας να μην καταθέσουν στεφάνι τα πολιτικά κόμματα. Ωστόσο, παρά τη σχετική απόφαση ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,

Χρόνης Αγορίτσας, πήγε κανονικά στο σημείο και κατέθεσε το στεφάνι. Μάλιστα, στη συνέχεια στάθηκε και είπε στους βουλευτές που βρίσκονταν εκεί "κύριοι, δεν περιμένουμε προσκλητήριο από εσάς. Οι ΑΝΕΛ στέκονται πάντα μπροστά σας. Διαταγές στα σπίτια σας η συγκυβέρνηση και όχι στην Ελλάδα. Νροπή σας".

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος είπε "εσείς πρέπει να ντρέπεστε. Εμείς τους καλέσαμε όλους", με τον εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ να απαντά πως "όταν τα στεφάνια είναι αιματοβαμμένα, δεν καταθέτονται από κόμματα".

Το επεισόδιο σχολίασε στο trikalavoice.gr ο πρόεδρος των Τρικαλινών εφέδρων Βαγγέλης Στέφος, ο οποίος τόνισε ότι "το σεβασμό στους νεκρούς μας, μπροστά στο Ηρώο ειδικά, τον δείχνουμε με τη σιωπή μας και όχι με φωνές".

Αξίζει να σημειωθεί πως το στεφάνι της Νέας Δημοκρατίας δεν κατατέθηκε τελικά.

Φωτογραφίες από trikalanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα