Έναρξη του καρναβαλιού... με σκουπίδια στην Πάτρα;

Συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα στη Δημοτική Αρχή και στους εργαζόμενους της Καθαριότητας, προκειμένου να ικανοποιηθεί το προσωπικό και να άρει την αρχική απόφαση που έλαβαν τα σωματεία τους για αποχή το Σαββατοκύριακο

Για περισσότερες από τρεις ώρες συζητούσαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της Καθαριότητας με τον αντιδήμαρχο Αχιλλέα Γεωργακόπουλο το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης, για μια σειρά από θεσμικά-διοικητικά θέματα και οικονομικά.

Η δημοτική αρχή δήλωσε στους εργαζόμενους ότι θα στηρίξει τα θεσμικά αιτήματά τους, για τα περισσότερα από τα οποία δεν έχει αρμοδιότητα

να τα ικανοποιήσει. Παράλληλα, ανέλαβε τη δέσμευση να διερευνήσει κατά πόσο μπορούν να λάβουν αναδρομικά παροχές, όπως είναι το γάλα. Οσον αφορά στην αναφορά των εργαζόμενων σε οφειλές, η δημοτική αρχή απάντησε στα σωματεία ότι αυτές δεν αφορούν τις τακτικές αποδοχές τους, αλλά κάποιες έκτακτες, για τις οποίες έχει δρομολογηθεί η σχετική διαδικασία από τον Δήμο.

Οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στα ενδιαφερόμενα μέρη βρίσκονται σε εξέλιξη, και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα, με τον Δήμο να εύχεται ότι η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού θα διεξαχθεί χωρίς να βρίσκονται τα σκουπίδια στους δρόμους.

Πηγή: pelop.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα