Έλληνας τραγουδιστής έφαγε 4εις κλήσεις σε μια μέρα !!

Όλα μπορούν να συμβούν μέσα σε μια μέρα, αλλά αυτό πάει πολύ. Η ρήση του λαού ότι «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει η χρόνος όλος» επαληθεύεται στην περίπτωση του γνωστού τραγουδιστή Πάνου Καλλίδη, που διαβαίνοντας την Αττική οδό με το αυτοκίνητό του, μέσα σε μια μέρα κατάφερε να το «φωτογραφήσει» η τροχαία από τις κάμερες ασφαλείας, και να του αποστείλει το «μπουγιουρντί» στο σπίτι.

Αυτή την εμπειρία και μάλιστα όχι με μια κλήση αλλά τέσσερις, έζησε σήμερα ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης και τη μοιράστηκε με τους φίλους του στο instagtam, συμβουλεύοντάς τους διαδικτυακούς του φίλους του να

προσέχουν.

Έτσι, ο Πάνος, έβγαλε τις κλήσεις του φωτογραφίες, και την αναρτησε στο instagram, γράφοντας:

"to kratos evale polous ispraktikous mixanizmous pou legonte rantar stin atiki odo .. anti na tis valei as poume apenanti apo sxolia h apo parka..prosoxi ego tin patisa.."

«Το κράτος έβαλε πολλούς εισπρακτικού μηχανισμούς που λέγονται ραντάρ στην Αττική οδό... αντί να τις βάλει ας πούμε απέναντι από σχολεία ή από πάρκα... προσοχή εγώ την πάτησα.»

Δεν ξέρω εάν συμφωνώ μαζί του, αλλά σε κάθε περίπτωση το πάθημα του γνωστού καλλιτέχνη ας γίνει ένα μάθημα σε όλους μας..

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε:

Keywords
Τυχαία Θέματα