Ελενη Μενεγάκη: Tώρα και... νηπιαγωγός!

Των φρονίµων τα παιδιά… πριν πεινάσουν µαγειρεύουν, λέει ο θυµόσοφος λαός και σε ό,τι έχει να κάνει µε την Ελένη Μενεγάκη όχι µόνο είναι δύσκολο να πεινάσει, αλλά φροντίζει ιδιαίτερα και για το µέλλον των παιδιών της, κάνοντας συχνά επιχειρηµατικά ανοίγµατα. Η ξανθιά της ελληνικής τηλεόρασης, που έχει γίνει αρκετές φορές θέµα συζήτησης για τις χαζές απορίες της, που προκαλούν γέλιο στους τηλεθεατές, µόνο χαζή δεν είναι… Αντίθετα, µετρά πολύ κάθε της κίνηση, ειδικά όταν αυτή ακολουθείται

από πολλά µηδενικά…

Πριν από λίγο καιρό το «Secret» σάς αποκάλυψε τα σχέδιά της για την απόκτηση εξοχικού στην Αράχωβα. Μάλιστα, σύµφωνα µε αποκλειστικό µας ρεπορτάζ, η Ελένη Μενεγάκη σε πρόσφατη εξόρµησή της στο χειµερινό θέρετρο συνάντησε φίλο της µεσίτη και του ζήτησε να της βρει το ιδανικό… ησυχαστήριο για εκείνη και τα παιδιά της.

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. Τώρα, η όµορφη παρουσιάστρια του Alpha ζήτησε τη βοήθεια από νέο µεσίτη για να της βρει τον χώρο που θα στεγάσει το… µεγάλο της όνειρο: ένα νηπιαγωγείο. Ισως σας φανεί περίεργο, όµως η Ελένη από µικρή ήθελε να γίνει νηπιαγωγός και όχι παρουσιάστρια και έλεγε στη µητέρα της πόσο λατρεύει τα παιδιά και πόσο θα ήθελε να ασχοληθεί µαζί τους. Οταν ήταν στην εφηβεία, πάλι, όποιος τη ρωτούσε, έλεγε πως θα γίνει νηπιαγωγός. Οµως, η ζωή τα έφερε διαφορετικά… Χωρίς βέβαια να τη ζηµιώσει, αφού ως παρουσιάστρια και διάσηµη έγινε και πλούσια. Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη ξέρει καλά πως η τηλεόραση δεν κρατά για πάντα. Ξέρει, επίσης, πως είναι µια γυναίκα δυναµική και δεν θέλει να µείνει άπραγη. Σε συνέντευξή της, το 1997, µιλώντας στον Γιώργο Τράγκα, είχε κάνει την εξής δήλωση: «Οταν ήµουν µικρή ήθελα να γίνω νηπιαγωγός, να ασχοληθώ µε παιδάκια… Ηταν το όνειρό µου. Το σκέφτοµαι ακόµα, γιατί η τηλεόραση δεν είναι για πάντα. Οταν αποφασίσω να φύγω, θα ασχοληθώ µε τα παιδιά. Θέλω να κάνω ένα νηπιαγωγείο. Μόνο αν αγαπάς τα παιδιά µπορείς να ασχοληθείς µε αυτό, αλλιώς δεν χρειάζεται».
Η Ελένη Μενεγάκη έχει επιχειρηµατικό µυαλό και το έχει αποδείξει στο παρελθόν. Πιτσιρίκα ακόµα, ενώ έκανε τα πρώτα της βήµατα στην τηλεόραση, φρόντισε να αγοράσει 10 στρέµµατα στην Κάρυστο, τα οποία θέλει να αξιοποιήσει το επόµενο καλοκαίρι. Επίσης, έχει δικό της διαµέρισµα σε πολυκατοικία, το οποίο νοικιάζει, ενώ πριν από λίγους µήνες ήρθε σε επαφή µε ιδιοκτήτη για να αγοράσει το οικόπεδό του, αν και εκείνος της είπε πως δεν πουλάει. Ακόµα, οι επενδύσεις της έχουν ταξιδέψει και εκτός συνόρων, αφού η Ελένη, σκεπτόµενη το µέλλον των τριών παιδιών της, έχει αγοράσει για προίκα τους ένα διαµέρισµα για το καθένα από µεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της αγοράς ακινήτων, θυγατρική κρατικής εταιρείας επενδύσεων, στο Ντουµπάι. Βέβαια, πριν από τέσσερα χρόνια η εταιρεία δήλωσε οικονοµικές δυσκολίες και έλλειψη πόρων, όµως η Ελένη ήταν έτοιµη να το αντιµετωπίσει κι αυτό.

Τελειώνει µε το καθηµερινό. Μετά από ώριµη σκέψη η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να ξεκινήσει το όνειρό της και να ανοίξει τη δική της επιχείρηση. Ενα νηπιαγωγείο που θα φιλοξενεί και θα φροντίζει παιδιά από 2 έως 5 ετών. Η όµορφη τηλεπαρουσιάστρια τα έχει σκεφτεί όλα. Ο χώρος που θα το στεγάσει θέλει να βρίσκεται στα βόρεια προάστια, σε περιοχή που να έχει πολύ πράσινο, και να µπορεί να δεχτεί πάνω από 100 παιδιά, πρωί, αλλά και απόγευµα. Οι κοντινοί της άνθρωποι, όπως η µητέρα της και ο σύντροφός της, Ματέο, γνωρίζουν εδώ και καιρό τα σχέδιά της. Ειδικά η µητέρα της, παρά το ότι όταν ήταν µικρή την πίεζε να γίνει οδοντίατρος, τη θυµάται από 7 ετών να της λέει πόσο πολύ λατρεύει τα παιδιά και πόσο θέλει µελλοντικά να ασχοληθεί µε αυτά. Οσον αφορά το θέµα της αλλαγής επαγγελµατικού τοµέα, αν και η παρουσιάστρια δεν είναι νηπιαγωγός, αυτό δεν την εµποδίζει να κάνει το όνειρό της πραγµατικότητα. Αλλωστε, εκείνη θα έχει τον πρώτο λόγο σε όλα, από τις δασκάλες που θα επιλέξει µέχρι και το φαγητό των παιδιών. Η απόφασή της αυτή δεν σχετίζεται µε αποχώρησή της από την τηλεόραση, αφού άλλωστε έχει συµβόλαιο µε τον Alpha για τρία χρόνια. Οµως, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», είναι πολύ πιθανό να µη συνεχίσει, µετά τη λήξη του συµβολαίου της, να παρουσιάζει καθηµερινό πρόγραµµα. Σε κουβέντες που έχει κάνει µε κοντινούς της φίλους, τους έχει εκµυστηρευτεί πως επιθυµία της είναι µια εβδοµαδιαία εκποµπή, σε περίπτωση που δεν αποσυρθεί εντελώς από την τηλεόραση. Ετσι, θα µπορέσει να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο νηπιαγωγείο.

Της Σπυριδούλας Τριάντου

Ένθετο «Secret» της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»

Keywords
Τυχαία Θέματα