Εκλογές προτείνει ο Φίλης

Για εκδικητική και τιμωρητική αντίληψη των θεσμών κάνει λόγο ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, ο οποίος εκτιμά πως αν από την πλευρά τους επιμείνουν σε τελεσίγραφο τότε η λύση είναι οι εκλογές.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εφαρμόζει το πρόγραμμά του γιατί η πραγματικότητα ήταν

διαφορετική από αυτή που διαφημιζόταν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Φίλης στην εκπομπή online στο mega και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά πως «η νέα κυβέρνηση δεν θα δεχθεί τελεσίγραφα από τους δανειστές και σε μία τέτοια περίπτωση η κυβέρνηση θα πάει σε εκλογές».
Μάλιστα, ο κ. Φίλης διευκρίνισε πως εάν προχωρήσει η νέα κυβέρνηση σε εκλογές, τότε το ερώτημα που θα τεθεί στον ελληνικό λαό θα είναι το να παλέψει η κυβέρνηση για μία καλύτερη συμφωνία, χωρίς ωστόσο να απαντήσει για το γιατί οι εκλογές να αλλάξουν τη στάση των δανειστών.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι διεξάγεται πολιτική διαπραγμάτευση σε Βρυξέλλες, Λευκό Οίκο και G7.

Όπως επεσήμανε ο κ. Φίλης, η ελληνική αντιπροσωπεία δεν πήγε στις Βρυξέλλες για να διαφωνήσει εκ προοιμίου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εφαρμόζει το πρόγραμμά του γιατί η πραγματικότητα ήταν διαφορετική από αυτή που διαφημιζόταν», εκτίμησε ενώ έκανε λόγο για εκδικητική και τιμωρητική αντίληψη των θεσμών.

«Διασφαλίζουμε τις σημερινές συντάξεις και τους μισθούς. Τα έσοδα του Δημοσίου θα πηγαίνουν κατά προτεραιότητα εκεί», πρόσθεσε ενώ αναφερόμενος στον ΦΠΑ, μίλησε για τρεις συντελεστές 7, 11 και 23%.

«Με αυτές τις προτάσεις βγαίνει ο λογαριασμός», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα