Έφοδοι από την αντιτρομοκρατική σε σπίτια

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ και της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό των συνεργών του Νίκου Μαζιώτη που διέφυγαν από το κέντρο της Αθήνας μετά τη σύλληψη του τελευταίου. Οι έλεγχοι στρέφονται σε Εξάρχεια, Βούλα, Κολωνό, Πατήσια, Κυψέλη και Μαραθώνα, Χαλάνδρι όπου ελέγθηκαν σπίτια μετά από έφοδο.

Κλειδεί θεωρείται το ίχνος που μπορεί να

έχει αφήσει η χρήση του ονόματος Μιχάλης Μιχελάκης από τον Νίκο Μαζιώτη αφού μπορεί να δώσει πολύτιμα στοιχεία τόσο για τις κινήσεις του αλλά κυρίως για τις περιοχές όπου κινείται.

Μεγάλη σημασία έχουν δώσει οι Αρχές και στην αρμαθιά με τα κλειδιά που βρέθηκαν πάνω στον Νίκο Μαζιώτη μετά την επεισοδιακή σύλληψη του στο κέντρο της Αθήνας. Ενα από αυτά είναι αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του Hyundai Accent χρώματος ασημί με αριθμό κυκλοφορίας ΥΗΤ 2959 που είχε αγοραστεί από τον Μαζιωτη με την πλαστή ταυτότητα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν που έχει κρύψει ο τρομοκρλατης το ΙΧ, καθώς τα στοιχεία DNA που μπορεί να βρεθούν εκεί θα βοηθήσουν σημαντικότατα στην εξέλιξη των ερευνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα