Δύσκολες ώρες για την Λάουρα Νάργες...

Η νεαρή παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες περνάει δύσκολες ώρες. Χθές το βράδυ, έφυγε απο τη ζωή ο πατέρας της, στον οποίο είχε και ιδιαίτερη αδυναμία, όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν.

Το πρωί της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου ,απουσίαζε απο το πάνελ της εκπομπής Tο Πρωινό όπου συμμετέχει τη φετινή σεζόν και δυστυχώς ο λόγος ήταν σοβαρός,ο αγαπημένος της πατέρας που ζει μόνιμα στη γενέτειρά της, τη Γερμανία, χρειάστηκε να νοσηλευτεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αφού είχε υποστεί πριν λίγες μέρες σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και η όμορφη Λάουρα έτρεξε αμέσως στο πλευρό

του.Ταξίδεψε στη Γερμανία για να βρεθεί στο πλάι του πατέρα της και φυσικά στη μητέρα της Ράνια και την αδερφή της, που ζουν μόνιμα εκεί. Αλλά δυστυχώς ο πατέρας της όμορφης παρουσιάστριας δεν άντεξε, διότι η κατάσταση της υγείας του, ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη.

Η Λάουρα Νάργες ανέφερε πάντα την οικογένειά της, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων της στην Ελλάδα τους είχε στερηθεί, «μόλις έφυγα και ήμουν πολύ μικρή ηλικία, συνειδητοποίησα πως η οικογένεια είναι το πιο ιερό πράγμα που έχει κανείς στη ζωή του»

Keywords
Τυχαία Θέματα