Ετοιμοι να εκραγούν

Ανεξέλεγκτη τείνει να γίνει η κατάσταση στη δημοτική ομάδα του Μπουτάρη, καθώς τα κρούσματα αποσυσπείρωσης αυξάνονται. Οι παλινωδίες με τη βίλα Μπιάνκα και η καταψήφιση της πρότασης παραχώρησής της από την ίδια του την ομάδα, ο παραλογισμός με τη δεύτερη επίδοση στον Πατριάρχη του Χρυσού Κλειδιού της Πόλης και η ονομασία της Πλατείας Καραϊσκάκη σε Πλατεία Δυρραχίου έχουν δημιουργήσει μεγάλο μούδιασμα στην ομάδα, η οποία βλέπει, όσο πλησιάζουν οι εκλογές και η πίεση μεγαλώνει, να αυξάνονται και τα φάουλ του μπαρμπα-Γιάννη.

Και

τώρα, σε μια άλλη εξέλιξη, που αφορά θετικά όμως την πόλη μας. Το επόμενο Σαββατοκύριακο, Βαρθολομαίος, Σαμαράς, Παπούλιας, όλο το εγχώριο σταρ σύστεμ, θα βρίσκονται στην ερωτική Θεσσαλονίκη για να φωτογραφηθούν στην παρέλαση και να πάρουν την ευλογία του Αγίου Δημητρίου.

Γκρίνια για τα άρματα

Η παρουσία των αρμάτων μάχης στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης για την 28η Οκτωβρίου θα κοστίσει 35.000 ευρώ. Για τόσα ξεκατινιάστηκαν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ μετά την απαίτηση του Μπένι να πάρει πίσω ο φον Δημητράκης Αβραμόπουλος την απόφασή του να βγουν τα τανκς στους δρόμους. Κάπως έτσι, να σου και γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος θα βάλει το χέρι στην τσέπη για να πάψουν να γκρινιάζουν.

Κλειστές πόρτες

Ο Μάρκος Μπόλαρης έχει μείνει πολιτικά άστεγος και προσπαθεί να βρει στήριξη από οποιοδήποτε κόμμα της Κεντροαριστεράς. Οι πόρτες όμως είναι κλειστές, καθώς στο ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν ούτε να ακούσουν το όνομά του, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν και την καλύτερη άποψη και στη ΔΗΜ.ΑΡ. δεν έχει κανένα έρεισμα. Ετσι, αποφάσισε να αφήσει να διαρρεύσει ότι ενδιαφέρεται να κατέβει και πάλι ως υποψήφιος στην Περιφέρεια, μήπως και βρεθεί κανένας να τον υποστηρίξει.

Κλαίγεται

Ποιος «γαλάζιος» δημοσιογράφος της πόλης μας παριστάνει τον... Νίκο Ξανθόπουλο και κλαίγεται συνεχώς ότι δεν τα βγάζει πέρα, παρά το γεγονός ότι κάνει τρεις δουλειές, οι δύο εκ των οποίων σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με το Δημόσιο;

Η νέα (κυβερνητική) θέση της Καϊλή στο Κέντρο Ερευνών για θέματα Ισότητας είναι και αυτή αμισθί,όπως εκείνες στον Alpha ή δίπλα στον Σαββίδη;

Στον Φώτη ο Χάρης

Ηταν το πρωτοπαλλήκαρο του ΓΑΠ και ένας από τους εμπνευστές του δημοψηφίσματος -ξέρετε, εκείνο με το οποίο θα «τρώγαμε σουτ» από την Ε.Ε. Ο λόγος για τον Χάρη Καστανίδη, ο οποίος, μετά το αποτυχημένο πείραμα της Κοινωνικής Συμφωνίας με τη Λούκα Κατσέλη, δεν πηγαίνει για περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας με τη στήριξη της ΔΗΜ.ΑΡ., αλλά ετοιμάζεται να είναι υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης με το κόμμα του Φώτη Κουβέλη. Και μην πει κανείς ότι δεν σας το έγραψα πρώτος...

Στην... πρέσα

Πρωινός τύπος αποδεικνύεται ο Θόδωρος Καράογλου. Ο ΥΜΑΘ πηγαίνει καθημερινά στο γραφείο του προτού καλά-καλά ξημερώσει, γεγονός που κάνει και τους υπαλλήλους του υπουργείου να φροντίζουν να είναι συνεπείς στο ωράριό τους. Το φως στο γραφείο του ανάβει πριν από τις 7 το πρωί, ενώ τα ραντεβού του ξεκινούν από τις 8 π.μ.

Επιβεβαίωση

Σας έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα, ότι ο δήμαρχος Βόλβης, Δ. Γαλαμάτης, φλερτάρει με την καρέκλα του αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης; Πριν αλέκτορα φωνήσαι, να σου και η επιβεβαίωση από τον ίδιο. «Παραιτούμαι», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε, «επειδή δεν με εκφράζει το παρόν μοντέλο της Τ. Α.». Τι κάνει λοιπόν νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Ο ίδιος βέβαια παριστάνει τη «σφίγγα» όταν τον ρωτούν.

Εβαλε λόγια

Ποιος εγκέφαλος έβαλε λόγια στον Απ. Τζιτζικώστα κατά του Στρ. Σιμόπουλου για το μετρό; Βρε, παιδιά, εχθρός σας πρέπει να είναι τα προβλήματα της πόλης και όχι να βγάζετε τα μάτια σας μεταξύ σας.

Προχωρημένα

«Very Macedonia» είναι το τουριστικό brand name που απέκτησε για πρώτη φορά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συνοδεύεται από το κεντρικό σύνθημα: «Can You Miss This?». Η παρουσίαση του νέου σήματος, που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την τουριστική προβολή στις διεθνείς αγορές, έγινε μέσα στην εβδομάδα από τον Τζιτζικώστα. Προχωρημένα πράγματα και ευρωπαϊκές συνήθειες αποκτά η Περιφέρεια με τον Τζίτζι στο τιμόνι της.

Απορία

Και τώρα μία απορία: Η πρόσκληση της ΔΗΜ.ΑΡ. στον Τζιτζικώστα για να μιλήσει στην εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με θέμα τη μετεξέλιξη της Τ.Α. στην Ελλάδα είναι μόνο θεσμική ή σημαίνει και κάτι επιπλέον;

Keywords
Τυχαία Θέματα