Δριμεία επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ από τη Σοφία Βούλτεψη

Δριμύτατη επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη που μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο,

Η κ. Βούλτεψη έκανε λόγο για «σαμποτάζ της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα» και κατηγόρησε την Κουμουνδούρου για πολιτική αστάθεια και κραυγές που υπονομεύουν τις διαβουλεύσεις.
Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα προς μίμηση

την Ιρλανδία, όπου το Σιν Φέιν της αντιπολίτευσης και ο ηγέτης του Τζέρι Άνταμς φρόντισε για την πατρίδα του και ήταν περισσότερο πατριώτης σε αντιδιαστολή με τον Αλέξη Τσίπρα που μέσα στην τελευταία εβδομάδα έχει κάνει σειρά εκρηκτικών δηλώσεων.
«Θέλουμε να σεβαστεί το σύνταγμα και τη δεδηλωμένη. Εδώ ακόμη και οι Podemos, οι Αγανακτισμένοι στην Ισπανία έβαλαν νερό στο κρασί τους και παρουσίασαν ένα πιο μετριοπαθές πρόγραμμα».
«Το mail αξιολογείται αυτή τη στιγμή από την κυβέρνηση, δεν έχω να πω κάτι άλλο» δήλωσε η Σοφία Βούλτεψη. «Δε γνωρίζω το περιεχόμενό του»
«Γίνεται διαπραγμάτευση, δεν μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις δημόσια» σημείωσε και υποστήριξε «όταν υπάρχει βούληση, όλα τα προλαβαίνει κανείς» αναφερόμενη στο σφιχτό χρονοδιάγραμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα