Διάσημοι Έλληνες που αποκάλυψαν τις πλαστικές τους (ΦΩΤΟ)

Είναι διάσημοι, είναι ωραίοι κι έχουν κότσια! Είναι οι εκπρόσωποι της showbiz οι οποίοι τόλμησαν και παραδέχτηκαν δημοσίως ότι έχουν επισκεφτεί τον πλαστικό χειρουργό.

Αυτές είναι οι γνωστότερες πλαστικές της ελληνικής showbiz σύμφωνα με το peoplegreece.gr

Ελένη Χατζίδου
Παρά το γεγονός ότι η πλαστική επέμβαση στην μύτη της ήταν προφανής, η Ελένη Χατζίδου δήλωσε ότι ούτως ή άλλως δεν είχε κανένα σκοπό να το κρύψει!


Ελισάβετ Σπανού
Είναι

ευθύς και δεν της αρέσει να κρύβεται. Η τραγουδίστρια έχει παραδεχτεί δημοσίως ότι όταν ένιωσε ανασφάλεια με το στήθος της έκανε προσθετική. Μάλιστα, η Ελισάβετ Σπανού δε δίστασε να προσθέσει ότι στο μέλλον ενδεχομένως να τολμήσει κι άλλες πλαστικές επεμβάσεις.

Ηλίας Ψινάκης

Τα πρωτεία, όμως, στο θάρρος σχετικά με τις πλαστικές έχει κλέψει από τις κυρίες ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος όχι μόνο έκανε πλήρες facelift, αλλά δημοσιοποίησε και τις φωτογραφίες της επέμβασης.

Χρύσπα
Στην κοιλιοπλαστική κατέφυγε η Χρύσπα, αφού ήταν η τελευταία λύση που είχε μιας και καμία δίαιτα δεν οδηγούσε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.



Κατερίνα Καινούργιου
Η «πλούσια» εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου είναι – όπως έχει παραδεχτεί – αποτέλεσμα πλαστικού χειρουργού. Η όμορφη ξανθιά έκανε προσθετική στήθους, αλλά και πλαστική μύτης.


Χριστίνα Κολέτσα
Πλαστική στήθους όμως έκανε και η Χριστίνα Κολέτσα πριν από πολλά χρόνια, κάτι που μάλλον δεν θα έκανε σήμερα, αφού η ίδια λέει πως τώρα είναι περισσότερο φοβιτσιάρα


Δούκισσα Νομικού
Το ίδιο αποφασιστική ήταν και η Δούκισσα Νομικού η οποία όταν ρωτήθηκε απάντησε σταράτα: «Ναι, το έκανα. Μου άρεσε και τέλειωσε».

Καίτη Γαρμπή
Η πλαστική στήθους φαίνεται πως είναι η αγαπημένη των γυναικών, αφού και η Καίτη Γαρμπή παραδέχτηκε πως την έκανε επειδή άρεσε στον σύζυγό της Διονύση Σχοινά.

Τζένη Μπαλατσινού
Στην ίδια εκπομπή αποκάλυψε την προσθετική στήθους της και η Τζένη Μπαλατσινού, υποστηρίζοντας πως μετά από τρεις γέννες ήταν κάτι που το χρειαζόταν.

Έλενα Παπαρίζου

Πρώτη και καλύτερη η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μιλώντας στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλουείπε πως στα 27 έκανε προσθετική στήθους λέγοντας πως το έκανε για να νιώσει περισσότερο γυναίκα.

Keywords
Αναζητήσεις
χριστίνα κολετσα μυτη
Τυχαία Θέματα