Δένδιας για κυβέρνηση: "Πρόκειται για αστείους ανθρώπους" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

“Βαρύτατο ολίσθημα”, χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας την διάταξη που προωθεί το υπουργείο δικαιοσύνης η οποία δίνει τη δυνατότητα σε κατάδικους για τρομοκρατία , όπως ο Σάββας Ξηρός , να απελευθερωθούν για λόγους υγείας….

“Με τη ρύθμιση αυτή η χώρα παραιτείται από το κράτος δικαίου , τιμωρείται ο νεκρός και επιβραβεύεται ο εγκληματίας και ο παράνομος”, είπε ο κ. Δένδιας μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

90,1 και στον Ανδρέα Παπαδόπουλο, καλώντας την Κυβέρνηση να επανέλθει στη νομιμότητα.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Κυβέρνησης για τη διαπραγματευτική της τακτική τονίζοντας πως “ξύνοντας τον πάτο του βαρελιού μπορεί να κερδίσει λίγες μέρες ή λίγες εβδομάδες αλλά η ζημιά που έχει γίνει στην αγορά δεν αναπληρώνεται ακόμη και αν τα πράγματα πάνε κατ ευχήν πράγμα” -που όπως είπε – “δεν είναι σίγουρο”.

Και πρόσθεσε “το τραγικό πρόβλημα είναι ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει καμία πολιτική δεν ξέρει τι θα κάνει… Δείτε τι έγινε χθές με την ανακοίνωση για τους μετανάστες , ζητάνε χρήματα από την Ευρώπη αλλά δεν λένε τι θα τα κάνουν. Πρόκειται για αστείους ανθρώπους που δεν ξέρουν τι κάνουν και δεν αφορά κάποιον προσωπικά αυτό αλλά η ευθύνη είναι συλλογικά της Κυβέρνησης” κατέληξε ο κ. Δένδιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα