Τι λένε κυβερνητικές πηγές για τη διαπραγμάτευση με την Τρόικα

Ολοι οι ευρωπαίοι ηγέτες αισθάνονται ότι η Ελλάδα έχει μπει στο σωστό δρόμο μας έλεγαν "κυβερνητικές" πηγές στις Βρυξέλλες , οι οποιες εξέφραζαν την ικανοποίηση τους για τις αποφάσεις της συνόδου ειδικά στο το θέμα των λαθρομεταναστών.

"Εχουμε τόσους ανέργους όσους κ παράνομους μετάναστες. Πρόκειται για ένα ακραίο μείγμα το οποιο βοήθησε σε εμφανίσεις άλλων ακραίων καταστάσεων" σημείωναν οι ίδιες πηγές χαρακτηριστικά.

Ειδικά για

τις διαπραγματεύσεις με την τροικα το θέμα των ημερών , στην κυβερνηση χαρακτήριζουν διαβατήριο την επιτευξη πρωτογενούς πλεόνασματος και ξεκαθαρίζουν οτι δεν υπάρχει θέμα οριζόντων μέτρων.

"Αυτή την στιγμή υπάρχει διαπραγμάτευση με την τροικα. Είμαστε σε διαπραγμάτευση και όχι σε πόλεμο με την τροικα. Νεα οριζόντια μέτρα δε θα πάρουμε. Μην μπερδεύετε τα ορίζοντια με τα διαρθρωτικά τα οποία πρέπει να πάρουμε. Μέτρα που μειώνουν τις σπατάλες," έλεγαν με νόημα συνεργάτες του πρωθυπουργου στις Βρυξέλλες.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα έδιναν και παραδείγματα διαρθρωτικων μετρων όπως μέτρα που λαμβάνουν ΔΣ δεκο που έχουν ξεπέρασει τις δαπάνες τους ...

Για την συναντηση Μερκελ Σαμαρα , κυβερνητικες πηγες επιβεβαίωσαν ότι υπηρξε μια συντομη συναντηση και συμφωνήσαν να τα πουν τις επόμενες μέρες κ τηλεφωνικα.

Keywords
Τυχαία Θέματα