Χωρίς άδεια το λούνα παρκ όπου ξεψύχησε ο 13χρονος (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Χωρίς άδεια λειτουργούσε το λούνα παρκ στο Ελληνικό όπου την Κυριακή βρήκε τραγικό θάνατο ένας 13χρονος και τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη αδελφή του. "Η εταιρεία «HAPPY FUN ΕΠΕ» είχε ζητήσει με την από 10-10-2013 αίτησή της, την παραχώρηση χώρου στο παρκάκι στη συμβολή των οδών Αφροδίτης και Κύπρου. Το Δημοτικό Συμβούλιο με την 299/30-10-2013 ομόφωνη απόφασή του ενέκρινε την παραχώρηση - εκμίσθωση

του χώρου που αιτήθηκε από την εταιρεία. Στις 15-11-2013 υπογράφηκε συμφωνητικό εκμίσθωσης του χώρου μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας.

Η εταιρεία δεν κατέθεσε αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας λούνα – παρκ στο συγκεκριμένο χώρο και τέτοια άδεια δεν εκδόθηκε από το Δήμο", επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Την άμεση διενέργεια ελέγχου στον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, προκειμένου να εξεταστεί η νομιμότητα λειτουργίας του λούνα- παρκ, στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γούναρη, όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό με τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 13χρονου και τον τραυματισμό μιας 9χρονης, διέταξε ο ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών- Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, Παρασκευάς Νομικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα