Αύριο στις 16:00 Euroworking Group για την Ελλάδα

Ενημέρωση για την πρόοδο και το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων στο Βrussels Group στις Βρυξέλλες ζήτησε και είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη και τα μέλη της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας -δηλαδή τον Γιώργο Χουλιαράκη, τον Νίκο Θεοχαράκη και την Ελενα

Παναρίτη- σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαιώνεται ότι αύριο στις 16:00 ώρα Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη του Euroworking Group για την Ελλάδα ενώ πηγές της κυβέρνησης δεν απέκλεισαν ακόμα και τη σύγκληση Eurogroup.

Γι' αυτό και στη σύσκεψη - στην οποία συμμετείχαν ο Πάνος Καμμένος, ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Δημήτρης Μάρδας - εξετάστηκε και η στρατηγική που θα ακολουθήσει η Αθήνα ενόψει του Euroworking Group.

Στο μεταξύ οι διαπραγματεύσεις με το Brussels Group στις Βρυξέλλες, ολοκληρώθηκαν χωρίς τελική συμφωνία, αλλά σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, υπήρξε σημαντική γεφύρωση. Η διαδικασία θα συνεχιστεί στην Αθήνα με συλλογή στοιχείων από τα τεχνικά κλιμάκια.

Κυβερνητικές πηγές επιμένουν, πάντως, να εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία και να μιλούν για αμοιβαία πρόθεση συμφωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα