Αποκάλυψη ΣΟΚ Λοβέρδου: "Εκπαιδευτικοί σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας"

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του Υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος πριν από λίγο, από τη Βουλή έριξε βόμβα μεγατόνων υποστηρίζοντας πως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει στοιχεία για τέσσερις εκπαιδευτικούς, οι οποίοι εμπλέκονται σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Μιλώντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων ο κ. Λοβέρδος απευθύνθηκε στα μέλη της Επιτροπής επισημαίνοντας πως θέλει να τους ενημερώσει για ένα μείζον ζήτημα:

«Έχω ενημέρωση από τον κ. Σφακιανάκη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πως τέσσερις εκπαιδευτικοί, οι τρεις σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ο τέταρτος σε πανεπιστήμιο εμπλέκονται σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας» είπε ο κ. Λοβέρδος αφήνοντας άφωνους τους βουλευτές.

Ο κ. Λοβέρδος πρόσθεσε πως ήδη έχει ζητήσει τα ονόματα των εκπαιδευτικών από τον κ. Σφακιανάκη προκειμένου να τους θέσει άμεσα σε αργία χωρίς να περιμένει αποφάσεις υπηρεσιακών συμβουλίων. "Εγώ θα τους θέσω σε αργία. Κι ας πάνε μετά να βρουν το δίκιο τους στα δικαστήρια" είπε ο κ. Λοβέρδος. Κατέληξε δε, λέγοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση από τον κ. Σφακιανάκη για ένα θέμα το οποίο ήδη λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα