ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σκόραρε κατά της πρώην ομάδας του και του έκοψαν το νερό και το ρεύμα!

Σε κάποιες χώρες τα ντέρμπι διαρκούν περισσότερο από 90 λεπτά.

Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό αποδεικνύεται και στην πράξη, αφού ποδοσφαιριστής που σκόραρε κατά της πρώην ομάδας του (η οποία είναι από την πόλη που μένει) βρήκε το σπίτι του δίχως ρεύμα και νερό!

Πρωταγωνιστής της περίεργης ιστορίας είναι ο Αχτάμ Χαμροκούλοφ, ένας ποδοσφαιριστής από το Τατζικιστάν. Ο παίκτης έχει μεγαλώσει και ζει ακόμη στην πόλη Κουργκοντέπα, αλλά αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας γειτονικής πόλης. Σε αγώνα μεταξύ των δύο συλλόγων, για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, ο παίκτης σκόραρε

δύο φορές εναντίον της ομάδας της ιδιαίτερης πατρίδας του - με την οποία αγωνιζόταν στο παρελθόν.

Οπως ισχυρίζεται, όταν γύρισε στο σπίτι του βρήκε κάποιους που του συστήθηκαν ως εκπρόσωποι του δημάρχου και τον ενημέρωσαν ότι δεν είχε πληρώσει τους λογαριασμούς του τους τελευταίους μήνες. Ο ίδιος τους έδειξε τους λογαριασμούς που αποδείκνυαν τα λεγόμενά του, αλλά μάταια, αφού τελικά του έκοψαν το νερό και το ρεύμα για πέντε ημέρες!

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μόνο όταν όταν ο παίκτης παραπονέθηκε στον πρόεδρο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας και - όλως τυχαίως - όταν η ομάδα του τελικά έχασε το Κύπελλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα