Απίστευτη ομολογία ΣΥΡΙΖΑ: "Έχουμε κι εμείς ανθρώπους στην τρόικα"

Βαθύτατα εκτεθειμένος βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ από τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής καθώς η δήθεν αντισυστημική αξιωματική αντιπολίτευση η οποία διαλαλεί δεξιά κι αριστερά ότι θα διώξει με τις κλωτσιές την τρόικα ομολόγησε όχι μόνο ότι μιλάει αλλά ότι έχει και ανθρώπους στην τρόικα. Οι μάσκες

έπεσαν όταν η αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά εξέφρασε απορία για ποιο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδέχθηκε την πρόσκλησή της να μεταβεί στο Πεντάγωνο για να μάθει τη σχετική αλληλογραφία με την τρόικα για το σχέδιο αναδιάρθρωσης για τα αμυντικά συστήματα της χώρας και το πρόγραμμα εθλουσίας εξόδου στα ΕΑΣ.

Η απάντηση ήρθε από τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Β.Χατζηλάμπρου ο οποίος όπως φαίνεται και από τα επίσημα πρακτικά της Βουλής είπε πως το κόμμα του έχει ανθρώπους στην τρόικα και έδειξε να ξέρει περισσότερα κι από την ίδια την κα Γεννηματά: "Φροντίσαμε και έχουμε μάθει το λεγόμενο σχέδιο, αλλά δεδομένου ότι…έχουμε και εμείς ανθρώπους στην τρόικα. Το σχέδιο αυτό λοιπόν έχει μόνο αριθμητικά δεδομένα να βγουν «τόσοι έξω» γι' αυτό και είπα ότι δεν είναι σχέδιο. Όμως, από τις 7 Μαρτίου έχουν διαμειφθεί και άλλα στοιχεία αλληλογραφίας" είπε ο κ. Χατζηλάμπρου αφήνοντας άφωνα τα μέλη της Επιτροπής.

Η απάντηση ήρθε άμεσα από την κα Γεννηματά η οποία τόνισε πως "είναι πολύ σημαντικό που κατεγράφη στα πρακτικά της Βουλής ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανθρώπους μέσα στην τρόικα και ίσως γι' αυτό δεν χρειάστηκε να έρθει στο γραφείο μου για να ενημερωθεί από τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας".
Λίγη ώρα αργότερα ο ειδικός αγορητής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος προέβη σε νέα δήλωση εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η αξιωματική Αντιπολίτευση δεν μπορεί να έχει διπλή κρυφή ατζέντα. Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα: Τι συζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με την Τρόικα και γιατί δεν δημοσιοποιεί αυτήν την συζήτηση στην ελληνική κοινωνία; Οφείλει τώρα να δώσει εξηγήσεις στους Έλληνες πολίτες. Οι μάσκες έπεσαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα