Ανοίγει τα χαρτιά του ο Βενιζέλος

Επανεκκίνηση επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ με το κρίσιμο συνέδριο του κόμματος να βρίσκεται σε εξέλιξη και σήμερα, δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, τόσο ο Βενιζέλος, όσο και οι υποψήφιοι πρόεδροι αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Στις δώδεκα το μεσημέρι αναμένεται η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου, με την οποία θα κλείσει οριστικά η θητεία του στην προεδρία

του κόμματος. Ο ίδιος μάλιστα, προανήγγειλε σε σύντομο χαιρετισμό του χθες, ότι θα εξηγήσει αναλυτικά του λόγους για τους οποίους εγκαταλείπει τη θέση του προέδρου έναν χρόνο πριν λήξει τυπικά η θητεία του, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα μιλήσει για όλους και για όλα.


Παράλληλα αναμένεται να μιλήσουν και οι υποψήφιοι πρόεδροι του κόμματος, που μέχρι αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι τρεις, η Φώφη Γεννηματά, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.


Προειδοποιητικές βολές πάντως, υπήρξαν και στη χθεσινή του παρέμβαση. «Ίσως κάποιοι νομίζουν ότι με την αποχώρησή μου θα βρουν το πεδίο ελεύθερο για την άλωση και την αλλοίωση του μικρού ΠΑΣΟΚ. Θα με βρουν αποφασιστικά απέναντί τους με όλο μου το βάρος, απαλλαγμένο από βάρη που δεν μου επιτρέπουν να λέω ορισμένα πράγματα», είπε, στέλνοντας πολλά μηνύματα με ακόμα περισσότερους αποδέκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα