Ανατριχίλα! Επιβάτες του μοιραίου αεροσκάφους είναι ακόμα ενεργοί στα social media

Η πληροφορία έρχεται από τους συγγενείς των 239 αγνοουμένων της πτήσης ΜΗ370 των Malaysian Airlines. Όπως λένε, οι συγγενείς τηλεφωνούν στα κινητά των αγνοουμένων και εκείνα καλούν κανονικά. Το πιο ανατριχαστικό όμως είναι …ότι κάποιους τους δείχνουν να είναι online στο κινεζικό facebook που ονομάζεται QQ.

Σύμφωνα με την Washington Post, ένας συγγενής αγνοουμένου υποστηρίζει ότι ο γαμπρός του που

αγνοείται φαίνεται να είναι online στο QQ.

Αυτό δείχνει ότι είναι πολύ πιθανόν το αεροπλάνο να πέταξε πάνω από την ενδοχώρα της Μαλαισίας και στην συνέχεια να “βούτηξε” στον ωκεανό.
Οι συγγενείς είναι σε κακή κατάσταση έχοντας περάσει τις τελευταίες τρεις ημέρες σε ένα ξενοδοχείο στο Πεκίνο και το θρίλερ εντείνεται με τα αναπάντητα τηλεφωνήματα αλλά και την online παρουσία των αγνοουμένων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Οι συγγενείς ελπίζουν ότι μέσω της τεχνολογίας οι Μαλαισιανές αρχές θα μπορέσουν να εντοπίσουν από το GPS των τηλεφώνων τους συγγενείς τους.
Σύμφωνα με τους Straight Times της Σιγκαπούρης, αξιωματούχος της Malaysia Airlines επιβεβαίωσε ότι κι εκείνοι καλούν στα κινητά των μελών του πληρώματος και καλούν κανονικά.

Ένας άνδρας ο οποίος είδε online έναν συγγενή του κάλεσε τις αρχές αλλά όταν έφτασαν μετά από ώρες ο αγνοούμενος χρήστης φαινόταν να μην είναι ενεργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα