Απάτη-μαμούθ αποκάλυψαν οι εισαγγελείς Διαφθοράς

Ζημιά στο δημόσιο που ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ φέρεται ότι προκάλεσε 55χρονος επιχειρηματίας με υπερκοστολογήσεις, μέσω πλαστών και εικονικών τιμολογίων , ιατρικών ειδών που ξεπερνούσαν το 241%.
Είναι χαρακτηριστικό πως ένα αιμοστατικό που αγοράστηκε από την Τσεχία αντί 2,5 ευρώ , φέρεται να πουλήθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο 500 ευρώ!
Η απάτη- μαμούθ αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα η οποία διενεργήθηκε με εντολή της Εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Ράικου, και ολοκληρώθηκε μετά απο συντονισμένες προσπάθειες των επίκουρων εισαγγελεών Διαφθοράς Γιάννη Δραγάτση

και Αντώνη Ελευθεριάνου, οι οποίοι έχουν στο στόχαστρό τους και τουλάχστον 100 υπαλλήλους του δημοσίου αφού όλα δείχνουν ότι ο επιχειρηματίας εξαπάτησε περισσότερα από 100 δημόσια νοσοκομεία με βοήθεια ανθρώπων που ήταν σε θέσεις κλειδιά και είχαν σχέση με τις προμήθειες.
Την επιχείρηση εκτέλεσε η οικονομική αστυνομία, η οποία πρόσφερε όλο αυτό το διάστημα βοήθεια στους εισαγγελείς, και προχώρησε στη σύλληψη του επιχειρηματία σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα , ενώ στο γκαράζ υπήρχε ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο Φεράρι αξίας άνω των 200.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα