Ανακάλυψε πως πάσχει απο καρκίνο μέσω διαδικτύου(ΦΩΤΟ)

Δυνατούς πόνους στο στομάχι είχε μια νεαρή κοπέλα και αναζητώντας στο διαδίκτυο να ενημερωθεί σχετικά με το πρόβλημα της, διαπίστωσε πως πάσχει απο καρκίνο. Ωστόσο, μέχρι να διαγνωσθεί με την νόσο, ο όγκος στις ωοθήκες της είχε το μέγεθος πεπονιού και ο καρκίνος είχε προχωρήσει. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι γιατροί της είχαν πει ότι οι πόνοι στο στομάχι οφείλονταν στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου από το οποίο υποτίθεται, ότι έπασχε.

Όσο όμως οι πόνοι γινόντουσαν ολοένα και επίπονοι, η 22χρονη Sadie Rance θέλησε να "ψάξει" το θέμα μόνη της μέσα απο το διαδίκτυο. Έτσι, ανακάλυψε

πως τα συμπτώματα πιθανότατα να οφείλονται και σε καρκίνο στις ωοθήκες και αφού ανέφερε τα ευρήματά της στους γιατρούς, εκείνοι ανακάλυψαν, τον Σεπτέμβριο του 2013, ότι πράγματι έπασχε από καρκίνο στις ωοθήκες, στο τέταρτο στάδιο.

Τον περασμένο Ιανουάριο, οι γιατροί προχώρησαν σε μια διερευνητική εγχείρηση και ανακάλυψαν ότι δε μπορούσαν να αφαιρέσουν τον όγκο, γιατί ήταν προσκολλημένος σε άλλα όργανα. Ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στο έντερο, στο ήπαρ, την καρδιά και τους πνεύμονες και την ενημέρωσαν ότι είχε μόλις 2 χρόνια ζωής.

Και εκεί που θεωρείς πως η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, η πίστη στο θαύμα μπορεί να οδηγήσει το πρόβλημα στη λύση του. Αυτό έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς άρχισε να ανταποκρίνεται θετικά στη χημειοθεραπεία με αποτέλεσμα ο όγκος να αρχίσει να συρρικνώνεται. Τα καλά νέα δεν σταμάτησαν εκεί για την νεαρή κοπέλα αφού ο αγόρι της της έκανε πρόταση γάμου.Η τελετή πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, στη γενέτειρά της το Κεντ της Βρετανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα