Αλλάζει τον αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ο Σάκης Ιωαννίδης

Η συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ μπορεί να τελείωσε και μάλιστα με καλό αποτέλεσμα , αφού πέρασε από τα Καμμένα Βούρλα σχεδόν ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο, ωστόσο όπως φαίνεται όλα τώρα αρχίζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της οργάνωσης Σάκης Ιωαννίδης θα προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές, ξεκινώντας από το νο 2 της οργάνωσης, τον Κώστα Μητσόπουλο. Το γεγονός ότι ο νεαρός χαρακτηρίζεται τις περισσότερες φορές από αμετροέπεια,

είναι το λιγότερο, μπροστά στην πρόσφατη αποκάλυψη της εφημερίδας "Παραπολιτικά", ότι ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, λίγο πριν παραδόσει τον Δήμο τον διόρισε για δύο μήνες, με ένα μάλιστα αξιοσέβαστο ποσό. Το συγκεκριμένο ρουσφέτι έχει φτάσει μέχρι το Μαξίμου και όπως είναι λογικό ο πρόεδρος της οργάνωσης, δεν έχει άλλη επιλογή από το να αλλάξει τον νεαρό αντιπρόεδρο , που φαίνεται να έχει μάθει από πολύ μικρός τα κόλπα της αργομισθίας, κάτι που δεν συνάδει με τον προφίλ που θέλει να περάσει ο Δραμινός πρόεδρος.

Για να ξέρετε πάντως το ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά, έγινε αντικείμενο συζητήσεων στα Καμμένα Βούρλα, αφού σε μία εποχή που η νεά γενιά πασχίζει για μία δουλειά, εξακολουθούν να υπάρχουν συνομήλικοι τους , που τα βρίσκουν όλα έτοιμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα