Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της εγκλωβισμένης γυναίκας

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της γυναίκας που εγκλωβίστηκε από τα χιόνια στον Κρουσώνα, ενώ είχε απόλυτη ανάγκη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί.

Στις 07.30 το πρωί ξεκίνησε, εκ νέου, η επιχείρηση για την προσέγγιση γυναίκας που αντιμετωπίζει χρόνιο νόσημα, προκειμένου άνδρες της ΕΜΑΚ να της δώσουν φάρμακα που έχει ανάγκη.

Άνδρες της ΕΜΑΚ προσπάθησαν, χθες, να προσεγγίσουν το σημείο για να μεταφέρουν τα φάρμακα ωστόσο λόγω των δυσχερών συνθηκών - το χιόνι

φτάνει το 1,5 μέτρο - η πρώτη επιχείρηση δε στέφθηκε με επιτυχία. Το 4μελές κλιμάκιο της ΕΜΑΚ φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πεμπτης στον Κρουσώνα, και σήμερα, με το πρώτο φως της ημέρας, ξεκίνησε ξανά την πεζοπορία, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονταν και μισθωμένα από το Δήμο ερπυστριοφόρα οχήματα ιδιωτών.

Η δύναμη της ΕΜΑΚ κατάφερε, τελικά, να προσεγγίσει το κατάλυμα στο Λιβάδι και τα στελέχη της υπηρεσίας έδωσαν τα απαραίτητα φάρμακα στην γυναίκα που είχε αποκλειστεί από προχθές με την παρέα της, εξαιτίας του χιονιού.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της ΕΜΑΚ για την καθοριστική συμβολή τους, τον αντιδήμαρχο Γιώργος Βαλτζάκη, τον Πρόεδρο του οικισμού Φώτη Τρυπιδάκη και όλους τους κατοίκους του οικισμού και τους ιδιώτες που βοήθησαν με τα μηχανήματά τους στην εξαιρετικά δύσκολη επιχείρηση.

Τα μηχανήματα παραμένουν και επιχειρούν στο σημείο, με σκοπό τις επόμενες ώρες – και εφόσον δεν επιδεινωθούν τα φαινόμενα – να είναι προσβάσιμος ο δρόμος μέχρι το Λιβάδι.

Cretalive

Keywords
Τυχαία Θέματα