Αυτοί είναι οι "19+1 τρόποι για να πείθεις"

Στις 23 Απριλίου θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ το εγχειρίδιο ψυχολογίας "19+1 τρόποι για να πείθεις" του ψυχολόγου Γιώργου Πιντέρη.

Ρίχνεις ένα πετραδάκι σε μια λίμνη. Περιμένεις να ακούσεις ένα «μπλουμ» και να δεις τα δαχτυλιδάκια που σχηματίζονται στο νερό. Αν δεν ακούσεις και δε δεις τίποτα, είναι φυσικό να αναρωτηθείς αν υπάρχεις.

Κάπως έτσι αισθάνεται κάποιος όταν δεν έχει επιρροή στο περιβάλλον του. Ο Καρτέσιος έλεγε: «Σκέφτομαι άρα υπάρχω». Το βιβλίο αυτό λέει: «Έχω αντίκτυπο, άρα υπάρχω».

Αλλιώς είμαι... φάντασμα. Για να έχεις όμως αντίκτυπο, χρειάζεται να μπορείς να πείθεις. Oι περισσότεροι από εμάς ξέρουμε δυο τρεις τρόπους να πείθουμε∙ και όταν αυτοί δεν πιάνουν, εγκαταλείπουμε.

Το βιβλίο αυτό δείχνει, με πολύ χιούμορ και μέσα από παραδείγματα, ότι υπάρχουν τουλάχιστον 20 τρόποι να πείθεις∙ και τους περιγράφει έναν έναν αναλυτικά, χωρίζοντάς τους σε τέσσερις κατηγορίες:

1. Λογικές μέθοδοι.

2. Συναισθηματικές μέθοδοι.

3. Εξωλεκτικές μέθοδοι.

4. Εξωλογικές (παράλογες) μέθοδοι.

Ένας οδηγός διαπραγματεύσεων και πειθούς που θα ανοίξει στους αναγνώστες νέους δρόμους σκέψης και θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν τις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Μαίρη Λίντα στηρίζει τον Σάκη Ρουβά για το "Άξιον Εστί"

Φωτογράφος "φέρνει" πίσω στην Ελλάδα την ξενιτεμένη Καρυάτιδα

Ο Ρουβάς θα τραγουδήσει το "Άξιον Εστί" του Θεοδωράκη

Ολόγυμνος στη σκηνή ο Κιμούλης στην πρεμιέρα του «Βασιλιά Ληρ»

Ηλεκτρονικό εισιτήριο σε Ακρόπολη και 13 μουσεία

Σκληρή απάντηση Χατζάκη στον Αν.Υπουργό Πολιτισμού

Σχεδιάστε την αφίσα του Matala Festival και κερδίστε 200€

Keywords
Αναζητήσεις
πος να πιθις εναν σντρα, πιθισ
Τυχαία Θέματα