Αυτή είναι η Ελληνίδα διπλωμάτης που βρήκε τραγικό θάνατο στην Ταϋλάνδη (ΦΩΤΟ)

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της άτυχης διπλωματικής υπαλλήλου Αριστέας Λιάπη, η οποία έχασε τη ζωή της ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της στην Ταϋλάνδη.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το οποίο επικοινώνησε με υπάλληλο της ελληνικής πρεσβείας στην Μπανγκόκ και συνεργάτη της άτυχης γυναίκας, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη γέφυρα του ποταμού Κβάι περί τις 7.30 το πρωί (ώρα

Ελλάδος).

Η Αριστέα Λιάπη ταξίδευε με το σύζυγό της, Αντρέα, την κόρη της και τον αρραβωνιαστικό της κόρης της με το τρένο.

Περνώντας από τον ποταμό Κβάι, το τρένο έκανε στάση και οι περισσότεροι εκ των επιβατών-τουριστών πίστεψαν ότι αυτό έγινε, για να έχουν την ευκαιρία να τραβήξουν φωτογραφίες του υπέροχου τοπίου.

Το ίδιο νόμισε και η άτυχη διπλωμάτης, η οποία επιχείρησε να κατέβει από την αμαξοστοιχία. Την ώρα εκείνη, όμως, για κακή της τύχη, ο σιδηρόδρομος ξεκίνησε ξανά και την παρέσυρε.

Η άτυχη γυναίκα πέθανε μπροστά στα μάτια της κόρης της, Κωνσταντίνας, ενώ η τοπική αστυνομία διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος και συλλέγει καταθέσεις.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία με Ελληνίδα διπλωμάτη στην Ταϋλάνδη

Keywords
Τυχαία Θέματα