Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα "γκουγκλαρίσματα" του 2013

Την λίστα με τις 10 δημοφιλέστερες αναζητήσεις για το 2013 έδωσε στη δημοσιότητα η google.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται το όνομα του Paul Walker, του διάσημου από τις ταινίες "Fast & Furious" ηθοποιού που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 40 ετών.

Δεύτερο γεγονός στη λίστα η τρομοκρατική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης στις 15 Απριλίου, η οποία έφερε αναστάτωση σε ολόκληρες τις ΗΠΑ.

Τρίτος

είναι ο ιστορικός πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής Νέλσον Μαντέλα, ο οποίος απεβίωσε πριν από λίγες μέρες.

Στην τέταρτη θέση συναντάμε έναν ακόμη ξαφνικό θάνατο, αυτόν του 31χρονου Καναδού ηθοποιού Cory Monteith, πρωταγωνιστή της σειράς Glee, ο οποίος στις 13 Ιουλίου βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βανκούβερ από ανάμειξη αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

Πέμπτο στη λίστα το... πολυαναμενόμενο για τους οπαδούς της Apple παγκοσμίως iPhone 5S, το τελευταίο μοντέλο του διάσημου smartphone δηλαδή, που κυκλοφόρησε στις 20 Σεπτεμβρίου.

Στην 6η θέση η φράση "government shutdown", η οποία αναφέρεται στο καθεστώς παύσης λειτουργίας των υπηρεσιών της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που διήρκεσε φέτος από την 1 ως τις 17 Οκτωβρίου.

7ος στη λίστα ένας ακόμη Αμερικανός ηθοποιός που "έφυγε" νωρίς, ο James Gandolfini, γνωστός εσχάτως από τον ρόλο του στη βραβευμένη σειρά του ΗΒΟ "The Sopranos".

Στην 8η θέση κάτι πιο ευχάριστο. Ο λόγος για το "Harlem Shake", το χορευτικό που στην κυριολεξία κατέκλυσε το ίντερνετ για αρκετούς μήνες μέσα στο 2013, αποκτώντας οπαδούς και μιμητές σε όλο τον πλανήτη.

Στην ένατη θέση της λίστας έρχεται ο νεογέννητος διάδοχος (τρίτος... στην αναμονή) του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Γεώργιος, για το google "Royal Baby", που ήρθε στον κόσμο στις 22 Ιουλίου, βάζοντας... τέλος στην στοιχηματική φρενίτιδα του πλανήτη γύρω από τη γέννησή του.

Τέλος, τη λίστα κλείνει o Αμερικανός Adrian Peterson, παίκτης της ομάδας Minessotta Vikings του American Football, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αθλήματος για το 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα