To Reuter κάνει αναφορά στην δημοσκόπηση της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ!

Εκτενές ρεπορτάζ κάνει το πρακτορείο Reuters στην δημοσκόπηση που δημοσιεύουν σήμερα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ένα 47% των Ελλήνων τάσσεται υπέρ συμφωνίας με τους πιστωτές, ακόμη και εάν η κυβέρνηση αναγκαστεί να παραβιάσει κάποιες από τις επονομαζόμενες "κόκκινες γραμμές".

Παράλληλα αναφέρει ότι το 73% λέει ότι

δεν χρειάζονται εκλογές για να εγκρίνουν την συμφωνία με τους δανειστές με ένα 22% να λέει ότι είναι αναγκαίες. Επίσης αναφέρει ότι "κορυφαία στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης υποβαθμίζουν το ενδεχόμενο να υπάρξουν πρόωρες εκλογές" και τονίζει πως "ο Αλέξης Τσίπρας δεν αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εκλογών κατά τη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή".

"Δεν υπάρχει λόγος να γίνουν εκλογές", τόνισε ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος προσέθεσε ότι "πιστεύω ότι θα υπάρξει συμφωνία".

Όμως αρνητικός στο ενδεχόμενο εκλογών εμφανίστηκε και ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξή του σε ελληνική εφημερίδα, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει μία πλήρη λαϊκή εντολή προκειμένου να εφαρμόσει το πρόγραμμά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα