Reuters: "Πρωτοκλασάτα στελέχη της Κυβέρνησης υποβιβάζουν το ενδεχόμενο εκλογών"

Κορυφαία στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης υποβαθμίζουν το ενδεχόμενο να υπάρξουν πρόωρες εκλογές, όπως το πρακτορείο Reuters από την Αθήνα.

Όπως αναφέρει – και παρά την ύπαρξη δηλώσεων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μελών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της κυβέρνησης που τάσσονται

υπέρ των εκλογών – ο Αλέξης Τσίπρας δεν αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εκλογών κατά τη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή.

«Δεν υπάρχει λόγος να γίνουν εκλογές», τόνισε ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος προσέθεσε ότι «πιστεύω ότι θα υπάρξει συμφωνία».

Όμως αρνητικός στο ενδεχόμενο εκλογών εμφανίστηκε και ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξή του σε ελληνική εφημερίδα, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει μία πλήρη λαϊκή εντολή προκειμένου να εφαρμόσει το πρόγραμμά της.

Τέλος, το δημοσίευμα κάνει αναφορά στην δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ όπου ένα 47% των Ελλήνων τάσσεται υπέρ συμφωνίας με τους πιστωτές, ακόμη και εάν η κυβέρνηση αναγκαστεί να παραβιάσει κάποιες από τις επονομαζόμενες «κόκκινες γραμμές».

Keywords
Τυχαία Θέματα