H Πάολα μοίρασε τον μισθό της...

Συμμετείχε στο πιο πετυχημένο και εμπορικό σχήμα του φετινού χειμώνα και απέδειξε - για ακόμα μια φορά - ότι δεν είναι τυχαία ούτε η επιτυχία της, ούτε η αγάπη που τρέφει για εκείνη το κοινό.

Ο λόγος για την Πάολα, που ήταν πιστή για ακόμα μια φορά στη συνήθειά της: η λαϊκή τραγουδίστρια έκανε δώρο στους εργαζόμενους του μαγαζιού «Teatro», το τελευταίο της μεροκάματο - που ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, η γνωστή τραγουδίστρια απέδειξε ότι ξέρει να ανταποδίδει στους ανθρώπους που τη στηρίζουν τη βοήθεια τους, αλλά και να λέει ευχαριστώ

με τον δικό της τρόπο σε όλους όσους έχουν εργαστεί για εκείνη.

Μόλις ολοκληρώθηκε η τελευταία της εμφάνιση στην πίστα του νυχτερινού κέντρου, όπου εμφανιζόταν μαζί με τους Παντελή Παντελίδη, Τάμτα και Σταν, στις 7 τα ξημερώματα της Κυριακής, ακολούθησε ένα πριβέ και... τρικούβερτο πάρτι, αποκλειστικά και μόνο για το προσωπικό.

Τραγούδι, χορός, αλλά και αρνιά ήταν τα χαρακτηριστικά του πάρτι! Η τραγουδίστρια τραγούδησε, αλλά και χόρεψε στην πίστα με τους συνεργάτες της, ενώ έξω από το κέντρο είχαν στηθεί... σούβλες! Μάλιστα, τα αρνιά που είχαν μπει στη σούβλα έξω από το μαγαζί ήταν ένα «κλασικό» στιγμιότυπο του «κλεισίματος» του σχήματος, μιας και πρόκειται για έθιμο που τηρεί σε κάθε ολοκλήρωση των εμφανίσεων των καλλιτεχνών του ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου.

Το προσωπικό, με τον τρόπο αυτό, γιόρτασε την επιτυχία του σχήματος, ενώ μέχρι τη 1 το μεσημέρι δεν είχε φύγει κανείς!

Διαβάστε περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα