H Μαρία Σιδηροπούλου μαγνητίζει και καθηλώνει! (ΦΩΤΟ)

Αν μη τι άλλο είναι μια παρουσία που μαγνητίζει και καθηλώνει όλα τα βλέμματα. Η Μαρία Σιδηροπούλου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και μόλις αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ άφησε την πόλη όπου γεννήθηκε και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, μια και θεώρησε ότι στην πρωτεύουσα οι ευκαιρίες είναι περισσότερες. Η συμμετοχή

της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και η διάκρισή της ήταν η αρχή για το ταξίδι της στον χώρο της showbiz, καθώς βοηθήθηκε στο να πραγματοποιήσει όνειρα και φιλοδοξίες της, σύμφωνα με την espresso. Για αρκετά χρόνια η Μαρία εμφανιζόταν στον «Ομορφο κόσμο το πρωί» κάνοντας με την παρουσία της ακόμη πιο όμορφο τον τηλεοπτικό κόσμο. Παράλληλα έπαιρνε μέρος σε επιδείξεις μόδας γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών και όλοι έκαναν λόγο για τον επαγγελματισμό της.

Ως ανήσυχο πνεύμα, η Μαρία έχει πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας ως επιχειρηματίας! Το καλοκαίρι θα απολαύσει τον ήλιο και τις παραλίες της όμορφης Πάρου, μια και στο κυκλαδίτικο νησί θα δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά.

ΟΔΗΓΕΙ: Χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις της ταξί.

ΑΚΟΥΕΙ: Δεν κρύβει ότι έχει αδυναμία στα τραγούδια του Πάνου Κιάμου.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ: Της αρέσει να βγαίνει για φαγητό με καλή παρέα.

ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ: Λατρεύει την Πάρο.

ΦΟΡΑΕΙ: Ακολουθεί την τάση της μόδας με τα φλοράλ.

Keywords
Αναζητήσεις
μαρια σιδεροπούλου, maria sidiropoulou
Τυχαία Θέματα