H Δέσποινα Βανδή απαντά για τα παρατράγουδα στη συναυλία της Γερμανίας

Πριν από δύο εβδομάδες σχεδόν, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε με τον Στέλιο Ρόκκο σε περιοχή της Γερμανίας για να δώσουν ένα μοναδικό live στους ομογενείς. Ωστόσο, δημιουργήθηκε δυσαρέσκεια και παρατράγουδα μετά το τέλος της συναυλίας κι αυτό γιατί –όπως επεσήμαναν σε γερμανικά μέσα- η τραγουδίστρια δεν περίμενε για να μοιράσει αυτόγραφα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η τραγουδίστρια βρέθηκε στο press junket του «The Voice

2» και απάντησε για πρώτη φορά για το γεγονός.

«Το έμαθα και εγώ προς μεγάλη μου έκπληξη. Όταν τελείωσε το πρόγραμμά ήταν ήδη έξι ώρα και συνειδητοποίησα πως έπρεπε να φύγω από το ξενοδοχείο που έμενα σε μια ώρα. Και να κάνω ένα ταξίδι δυο ωρών για να πάω στην επόμενη πόλη που είχαμε νέα εμφάνιση» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ρώτησα αν έχουμε χρόνο για να μείνω και μου είπαν πως έπρεπε να πάω στο ξενοδοχείο για να μαζέψω τα πράγματά μου. Ρώτησα τους διοργανωτές, αλλά δεν υπήρχε χρόνος. Αυτά βέβαια, είναι πράγματα που ο κόσμος μπορεί να μην τα γνωρίζει και ο καθένας βγαίνει και λέει την άποψή του».

Και στη συνέχεια επεσήμανε: «Τα τελευταία χρόνια κάθομαι και βλέπω όλον τον κόσμο εκτός και αν μου τύχει κάτι. Δηλαδή μου έχει συμβεί βραδιά που είχα γαστρεντερίτιδα. Ε δεν μπορώ να κάτσω να δω όλον τον κόσμο. Συμβαίνουν πράγματα. Δεν είναι ότι ο άλλος μπορεί να την έχει δει κάπως και συμπεριφέρεται “ψωνίστικα”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα