H απάντηση του Φαήλου στα parapolitika.gr

Aπάντηση στην ανάρτηση μας με τίτλο "Ακροδεξιά συμμαχία Φαήλου-Μιχαλολιάκου", έδωσε μέσω facebook ο γνωστός γαλάζιος δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης.

Δημοσιεύουμε την ανάρτηση του ως έχει:

"Δημοσίευσα σήμερα στην "Δημοκρατία" το παρακάτω άρθρο για τον Πειραιά και την "βεντέτα" που βλέπουμε να διαδραματίζεται. Ο Γιάννης

Κουρτάκης από τον σταθμό και την ιστοσελίδα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ θεώρησε σωστό ως απάντηση να μου κάνει προσωπική επίθεση. Δεν πειράζει. Υγεία και καλή καρδιά. Διαβάστε το άρθρο μου, τα συμπεράσματα δικά σας και τα σχόλια σας ευπρόσδεκτα.

Εγώ πάντως θα προσθέσω δυο λόγια. Παίρνω θέση υπέρ του Βασίλη Μιχαλολιάκου, χωρίς μισόλογα, γιατί α) είναι καλός δήμαρχος, β) ανήκει στην καρδιά της παράταξης, γ) είναι φίλος μου και στα δύσκολα μου φέρθηκε αντρίκεια και δημοσίως. Κι εγώ δεν ξεχνώ ούτε το καλό, ούτε το κακό, κι ανταποδίδω με τόκο.

Θεωρώ δε πως η παρέμβαση μου γίνεται με τιμή και σεβασμό στην ομάδα μου και στην διοίκηση της. Δεν προσέφεραν καλή υπηρεσία ούτε στην ομάδα, ούτε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσοι συμβούλευσαν την ταύτιση του Θρύλου με μια δημοτική παράταξη. Πρώτον δεν "παίζει" το "κέρδισε ο Μαρινάκης, έχασε ο Μώραλης". Και η νίκη και η ήττα θα χρεωθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτός είναι η δύναμη, η ατμομηχανή. Αν χάσει ο Μώραλης, τότε αυτό θα συνιστά αποδοκιμασία των Πειραιωτών στο πρόσωπο της ομάδας και της Δοίκησης της; Αν κερδίσει ο Μώραλης, πχ με 51%, αυτό σημαίνει πάλι πως το υπόλοιπο 49% αποδοκιμάζει την ομάδα και τον Πρόεδρο της; Και στις δυο περιπτώσεις η απάντηση είναι, φυσικά, όχι. Κάποιοι όμως αυτό θα πουν και θα είναι άδικο"

ΑΞΙΖΕΙ: Η δική μας απάντηση στον Φαήλο Κρανιδιώτη, θα είναι αύριο στις 10 η ώρα στον Παραπολιτιικά fm 90,1 και τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕ , με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο. Συντονιστείτε...

Keywords
Τυχαία Θέματα