H Oλγα Τρέμη θα σχολιάζει στο δελτίο ειδήσεων του MEGA

Το μεσημέρι της Δευτέρας άνοιξε η πόρτα του γραφείου του Σταύρου Ψυχάρη στον ΔΟΛ και από μέσα βγήκαν μαζί και χαμογελαστοί ο μεγαλομέτοχος του Οργανισμού και η «σιδηρά κυρία» της ελληνικής τηλεόρασης Ολγα Τρέμη.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, συνάντηση στο γραφείο του Σταύρου Ψυχάρη στον ΔΟΛ υπήρξε και το βράδυ της Τρίτης. Παρόντες εκτός του κ. Ψυχάρη ήταν οι Ολγα

Τρέμη, Φώτης Μπόμπολας και Νίκος Στραβελάκης. Η μέχρι πρόσφατα κεντρική παρουσιάστρια των ειδήσεων του Mega εξακολουθεί να είναι δεμένη με συμβόλαιο -και μάλιστα ισχυρότατο- με το Μεγάλο Κανάλι και ο Σταύρος Ψυχάρης θέλει πολύ να την αξιοποιήσει στο Δελτίο του σταθμού, που θεωρεί ότι με την παρουσία της Μαρίας Σαράφογλου και με μοναδικό σχολιαστή με βαρύτητα τον Γιάννη Πρετεντέρη είναι αναιμικό, για μια εποχή γεμάτη από πολιτικά γεγονότα.

Οσοι συνομίλησαν μετά με τον Σταύρο Ψυχάρη έβγαλαν το συμπέρασμα πως η συμφωνία με την Ολγα Τρέμη είναι πλέον γεγονός και η υλοποίησή της αποτελεί θέμα χρόνου. Η Ολγα Τρέμη θα είναι σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά σε πρώτη φάση δεν θα ασχοληθεί με τη Διεύθυνση Ειδήσεων του σταθμού. Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες έγινε μια σχετική πρόταση-έκπληξη στον Σταύρο Ψυχάρη από τον Αντώνη Καρακούση. Πρόκειται για την Ελένη Βουλτσίδου, στέλεχος του ΔΟΛ και υπεύθυνη για το ελεύθερο ρεπορτάζ, την οποία ο κ. Καρακούσης εκτιμά ιδιαίτερα και θεωρεί πως θα μπορούσε να αναλάβει το τιμόνι του συγκεκριμένου τομέα, που σήμερα κρατά προσωρινά (;) ο Νίκος Στραβελάκης.

Η εν λόγω πρόταση δεν απορρίφθηκε από τον Σταύρο Ψυχάρη, αλλά ούτε έγινε αποδεκτή και ενδεχομένως να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Mega, που θα γίνει με την έλευση του νέου χρόνου. Πάντως, υπάρχουν στελέχη του ΔΟΛ που δεν έχουν την ίδια θετική άποψη με τον κ. Καρακούση και φρόντισαν ήδη να το μεταφέρουν αυτό στον Σταύρο Ψυχάρη.

«ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ». Ακόμα ένα ζήτημα που ταλανίζει το κανάλι είναι αυτό του κεντρικού παρουσιαστή, καθώς η Μαρία Σαράφογλου δεν «τραβάει», ενώ ο Νίκος Στραβελάκης επιθυμεί διακαώς να προωθήσει τον Σωτήρη Δανέζη στο καθημερινό δελτίο και να κάνει αντιμετάθεση με τη Μ. Σαράφογλου. Ωστόσο, το τελευταίο σενάριο, που προς το παρόν μοιάζει αδύνατο (γιατί θα «σκοντάψει» στις αντιρρήσεις μεγαλομετόχου), είναι πιθανόν να συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. ενόψει εκλογών και ιδιαίτερα της εκλογικής βραδιάς.

Πάντως, εκτός από το ραντεβού που είχε η Ολγα Τρέμη με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ, πληροφορίες τη θέλουν να έχει συναντηθεί και με τους Γιώργο Μπόμπολα και Βαρδή Βαρδινογιάννη. Η αλήθεια είναι ότι στο πρόσωπο της πρώην παρουσιάστριας του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων φαίνεται να υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ των εκδοτών. Το θέμα είναι αν θα αποφασιστεί να επιστρέψει ως κεντρική παρουσιάστρια ή αν θα αρκεστούν στον ρόλο της σχολιάστριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ατάκα του Γιάννη Λάτσιου και η αμηχανία της Δούκισσας! (VIDEO)

Επιστρέφει στην TV η Έμυ Λιβανίου

Βγάζει εφημερίδα ο γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου

Νέος Μεγάλος Πρωτοχρονιάτικος Διαγωνισμός στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1

Γιατί ο Παναγόπουλος ζητάει συνάντηση με τον Καραμανλή;

Πέντε μεγάλες προσφορές αυτό το Σάββατο με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα