Gay ζευγάρια στα φανάρια της Βιέννης ενόψει Eurovision!

Η πρωτεύουσα της Αυστρίας βρίσκεται λίγες ημέρες πριν την διοργάνωση του μουσικού διαγωνισμού της Εurovision και προετοιμάζεται ώστε να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα και να αφήσει ευχαριστημένους τους χιλιάδες επισκέπτες που αναμένονται στην πόλη.

Η διοργάνωση της Eurovision από την Αυστρία είναι μια καλή ευκαιρία να διαφημιστεί η χώρα και η Βιέννη συγκεκριμένα, δείχνοντας στους λάτρεις του διαγωνισμού την κουλτούρα που επικρατεί στον τόπο αυτό.

Ένας τρόπος που σκέφτηκαν οι Αυστριακοί να περάσουν τα μηνύματα τους είναι και η αντικατάσταση των γνωστών, στους φωτεινούς σηματοδότες, Γρηγόρη και Σταμάτη από gay ζευγάρια πιασμένα χέρι-χέρι, αγκαλιασμένα και αγαπημένα.

Οι λόγοι που οδήγησαν σ΄αυτήν την απόφαση σύμφωνα με εκπρόσωπο του Δήμου της Βιέννης είναι οι εξής: Η καμπάνια έχει ως στόχο να δείξει ότι η αυστριακή πρωτεύουσα είναι μία ανοιχτόμυαλη πόλη και να βελτιώσει την συμπεριφορά οδηγών και πεζών, καθώς οι νέες φιγούρες θα προσελκύουν την προσοχή τους -αντίθετα με τα συνηθισμένα και άφυλα ανθρωπάκια στα φανάρια.

Πέρυσι, η γενειοφόρος τραβεστί Κοντσίτα Βουρστ κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι της «Rise Like a Phoenix».

Keywords
Τυχαία Θέματα