Eπιστρέφει στην δημοσιογραφία ο Ανδρέας Παπαδόπουλος

Στον παλιό του επαγγελματικό χώρο, τη δημοσιογραφία, επιστρέφει, σύμφωνα με πληροφορίες των Παραπολιτικών, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, απογοητευμένος από την πορεία που ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά, της οποίας μέχρι πρότινος υπήρξε εκπρόσωπος Τύπου. Το πάλαι ποτέ «πουλέν» του Φώτη Κουβέλη, που μετά την αποχώρηση του κόμματος της ανανεωτικής αριστεράς από τη συγκυβέρνηση διαφώνησε ανοιχτά με την επιλογή του αρχηγού της ΔΗΜ.ΑΡ., ενώ στη συνέχεια ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής, χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί, φαίνεται πως αποφάσισε να γυρίσει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά.

Ετσι, αμέσως μετά τις ευρωεκλογές αποστασιοποιήθηκε πλήρως από τη ΔΗΜ.ΑΡ. και ξεκίνησε επαφές με διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Ειδικότερα, όπως μαθαίνει το «Secret», ο Ανδρέας Παπαδόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM 99,5, προκειμένου να αναλάβει μια εκπομπή τα Σαββατοκύριακα. Οι συζητήσεις βρίσκονται ένα βήμα πριν από την οριστικοποίηση της τελικής συμφωνίας και, σύμφωνα με πληροφορίες, στον πρώτο προγραμματισμό που κάνει ο σταθμός για το χειμωνιάτικο πρόγραμμά του έχει συμπεριλάβει και το όνομα του πρώην εκπροσώπου Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς. Αλλωστε, ο ίδιος δεν κρύβει την αγάπη του για το συγκεκριμένο Μέσο, και μάλιστα στο παρελθόν είχε εργαστεί στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9.84.

Πάντως, ο κ. Παπαδόπουλος δεν θα περιοριστεί στη ραδιοφωνική του παρουσία κάθε Σαββατοκύριακο, καθώς έχει ήδη κάνει κουβέντες και με ημερήσια εφημερίδα, αλλά και με εβδομαδιαίο περιοδικό προκειμένου -όχι βέβαια να κάνει ρεπορτάζ- να αρθρογραφεί πάνω στα θέματα της επικαιρότητας. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει συμφωνήσει με την έμπειρη δημοσιογράφο Ελλη Στάη, ιδιοκτήτρια της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας thetoc.gr, να αναλάβει επιτελικό ρόλο στο ενημερωτικό site, με τους καλά γνωρίζοντες τα πολιτικοδημοσιογραφικά παρασκήνια να υποστηρίζουν ότι έχει «κλειδώσει» για επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ. Δεν είναι τυχαίο πως ο ίδιος ήδη ξεκίνησε να εμφανίζεται στην καθημερινή διαδικτυακή εκπομπή της κ. Στάη, από το newsroom του «The Toc».

Keywords
Τυχαία Θέματα