Ζύγιζε 140 κιλά και την αποκαλούσαν «φάλαινα»: τώρα έχει κάτι να πει σε όλους

15:15 2/7/2019 - Πηγή: People

Η 27 χρονη Carleanne O’Donoghue πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, ως ένα παχύσαρκο κορίτσι που, όμως, αγαπούσε τη μόδα, το χρώμα, τους ωραίους στιλιστικούς συνδυασμούς.

Η χαρά και η δημιουργικότητά της πάντα έβρισκαν τοίχο στο σκληρό bullying που αντιμετώπιζε λόγω των κιλών της: πρώτα στο σχολείο, μετά στις κοινωνικές επαφές της και ύστερα στο εργασιακό της περιβάλλον.

Το ακόμη χειρότερο; Είχε συνηθίσει να την αποκαλούν «φάλαινα», να της ασκούν κάθε είδους κριτική για την εξωτερική της εμφάνιση,

να σχολιάζουν ακόμη και μπροστά της τον τρόπο που έτρωγε και τις διατροφικές της επιλογές.

View this post on Instagram

I’ve not done one of these in a while. Never in a million years did I think I would be where I am now. Back on it to smash the small holiday gain this week… 9.5 stone gone forever #slimmingworld #sw #slimmingworldsuccess #slimmingworlduk @slimmingworld @slimmingworldfinchley #syns #healthyextra #slimmingworldworks #slimmingworldinspiration #slimmingworldmafia #slimmingworldfamily #slimmingworldmotivaton #slimmingworldmember #weightloss #diet #lifestyle #healthylifestyle #change4life #slim4life #slimme #slimmer #fit #fitness #weighday #transformationtuesday #lipofirmpro #advancedestheticsolutions #aes #whiteclinicfinchley

A post shared by Carleanne O'Donoghue (@carleannegwen) on May 27, 2019 at 4:19am PDT

Η ίδια παραδέχεται, ωστόσο, ότι αυτές δεν ήταν ακριβώς οι ενδεδειγμένες για την κατάσταση της υγείας της και για το βάρος της.

«Τα κιλά μου ήταν πηγή δυστυχίας για όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Κάθε μέρα έτρωγα μία πίτσα ή ένα μπέργκερ για μεσημεριανό. Και το βράδυ ζέσταινα κάποιο έτοιμο γεύμα στα μικροκύματα. Δεν είχα ποτέ χρόνο για γυμναστήριο ή για δίαιτα και είχα απολύτως αποδεχθεί ότι αυτό είναι το βάρος μου, πάει και τελείωσε. Όσο νωρίτερα το κατανοούσα, τόσο το καλύτερο για εμένα», εξηγεί η 27χρονη, η οποία μέχρι πριν από περίπου 3 χρόνια ζύγιζε 139 κιλά και 700 γραμμάρια.

View this post on Instagram

From jacket potato to new potato hopefully this week will be the week I get that 9.5stone award and become a target member #slimmingworld #sw #slimmingworldsuccess #slimmingworlduk @slimmingworld @slimmingworldfinchley #syns #healthyextra #slimmingworldworks #slimmingworldinspiration #slimmingworldmafia #slimmingworldfamily #slimmingworldmotivaton #slimmingworldmember #weightloss #diet #lifestyle #healthylifestyle #change4life #slim4life #slimme #slimmer #fit #fitness #lipofirmpro #advancedestheticsolutions #aes #whiteclinicfinchley

A post shared by Carleanne O'Donoghue (@carleannegwen) on Mar 24, 2019 at 9:18am PDT

Μέχρι που είδε τα αποτελέσματα μίας δίαιτας που ακολούθησε η μητέρα της και για πρώτη φορά στη ζωή της αποφάσισε να προσπαθήσει έστω και λίγο. Ήταν η εποχή που απλώς είχε κουραστεί να βλέπει κόσμο να ψιθυρίζει πίσω από την πλάτη της ή να την αποκαλεί κατάμουτρα «χοντρή», «φάλαινα» και οτιδήποτε άλλο δεν θα μπορούσε να αντέξει κανείς, οτιδήποτε δεν θα άξιζε σε κανέναν να αντιμετωπίσει.

«Το 2015, επιστρέφοντας με τον υπόγειο στο σπίτι, έπεσα κατά λάθος σε έναν κύριο. Του ζήτησα συγνώμη, αλλά λίγο αργότερα τον άκουσα να λέει στη γυναίκα του: «Πωπώ, είναι σαν οδοστρωτήρας. Κάποιος πρέπει να της πει να αδυνατίσει». Αυτό ήταν. Ξέσπασα σε κλάματα και αποφάσισα ότι δεν πήγαινε άλλο. Έπρεπε κάτι να κάνω, κάτι δραστικό», λέει η νεαρή Λονδρέζα.

View this post on Instagram

Excuse the face…. but sometimes I really need to remind myself of how far I’ve come. Yes I got that award. Yes I then went and had a huge indulgent weekend and a massive gain but I am never going to be the same girl I was 9 stone ago #slimmingworld #slimmingworlduk #slim #slim4life #freefoodfeb #weighin #healthy #healthylifestyle #diet #onplan #slimmingworldfamilyuk #slimmingworldfamily #slimmingworldmaffia #slimmingworldworks #slimmingworldinspiration #slimmingworldinsta #slimstagram @slimmingworld @slimmingworldfinchley @slimmingworldwithaaron #syn #healthyextra #slimmingworldjourney #weightlossjourney #slimmingworldsupport #slimmingworldmember #fooddiary #lipofirmpro #advancedestheticsolutions #aes #whiteclinicfinchley

A post shared by Carleanne O'Donoghue (@carleannegwen) on Feb 18, 2019 at 3:26am PST

Την ίδια περίοδο, η Carleanne σε μία εφαρμογή γνωριμιών θα γνώριζε τον 29χρονο Mark, οπότε μέσα σε λίγους μήνες θα έβλεπε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά. Τα ισορροπημένα γεύματα, προσθήκη φρούτων και λαχανικών, η άμεση διακοπή της ζάχαρης και οποιασδήποτε επεξεργασμένης τροφμής, αλλά και μία σχετικά ήπια άσκηση στην αρχή, θα έφερναν την αλλαγή μέσα στις πρώτες κιόλας εβδομάδες.

Όμως, η αλλαγή για την Carleanne δεν θα σταματούσε εκεί. Η νεαρή γυναίκα θα συνέχιζε αργά και σταθερά να χάνει βάρος, που μέρα με τη μέρα άλλαζε την εικόνα του σώματός της. Όταν έφτασε στο σημείο να περπατά στον δρόμο και να μην την αναγνωρίζουν παλιοί συνάδελφοι και συμμαθητές της, ήξερε ότι κάτι εξαιρετικά εντυπωσιακό είχε καταφέρει όλους τους προηγούμενους μήνες.

View this post on Instagram

A stripe, some massive earrings and a heavy lipstick is all I need to feel fab

A post shared by Carleanne O'Donoghue (@carleannegwen) on Dec 9, 2018 at 12:05pm PST

Η νεαρή γυναίκα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πρόγραμμα σύσφιξης, όμως, όπως εξομολογείται δεν μετανιώνει ούτε στιγμή για την απόφασή της. Οι φωτογραφίες που εδώ και καιρό αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη αυτού που βιώνει τους τελευταίους μήνες, και πλέον από τα 76 κιλά που έχει φτάσει!

ΠΗΓΗ: DailyMail, Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα