Κακές συνήθειες που πρέπει να κόψετε για να μην στρέψετε όλους τους συναδέλφους εναντίον σας

13:50 2/7/2019 - Πηγή: People

Είναι κατανοητό ότι όταν περνάτε σχεδόν όλο μας το χρόνο με συναδέλφους και αφεντικά, είναι λογικό να αποκτήσετε μερικές «κακές» συνήθειες. Πολλές από αυτές, ωστόσο, θα μπορούσαν να αποφευχθούν – απλά πρέπει να ξέρετε τι είναι αυτό που κάνει τους γύρω σας έξαλλους. Πράγματα που κάνετε και ίσως σας φαίνονται ασήμαντα, μπορεί να είναι άκρως ενοχλητικά για όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους σας.

Εδώ θα βρείτε δέκα αντιεπαγγελματικές συνήθειες που λίγο πολύ θα έχετε όλοι συναντήσει ή κάνει κάποια στιγμή στην εργασιακή σας πορεία.

10. Σχολιάζετε συνεχώς όλους τους συναδέλφους σας

Κάτι

τέτοιο εκτός από αντιεπαγγελματικό είναι και απόλυτα αγενές. Περιοριστείτε στην εργασία σας και αφήστε τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο.

9. Συμπεριφέρεστε σαν να γνωρίζετε τα πάντα

Είναι λογικό να είστε περήφανοι για όλα όσα έχετε καταφέρει, όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην γνωρίζετε τα πάντα. Προσπαθήστε να μην δείχνετε ανώτεροι από τους άλλους και ακούστε περισσότερο τι έχουν να σας πουν.

8. Κάνετε φασαρία

ίναι λογικό να είστε πολυάσχολοι και να μιλάτε συνεχώς στο τηλέφωνο. Η συνεχής όμως φασαρία ενοχλεί τους συναδέλφους σας και τους αποσπά από την εργασία τους.

7. Συζητάτε τα προσωπικά σας προβλήματα με όλους

Η ζωή σας εκτός δουλειάς είναι απολύτως προσωπική και έτσι θα πρέπει να παραμένει πάντα. Οτιδήποτε σας απασχολεί αλλά δεν αφορά στη δουλειά σας αφήστε το εκτός γραφείου.

Διαβάστε περισσότερα στο fortunegreece.com 

Keywords
Τυχαία Θέματα