Κώστας Βουτσάς: Το μήνυμά της κόρης του για την κατάσταση της υγείας του

17:10 22/2/2020 - Πηγή: People

Στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν» παραμένει για 16η μέρα ο Κώστας Βουτσάς. Σύμφωνα με το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν, «η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη».

Σήμερα, η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά, με μια ανάρτησή της στο Facebook θέλησε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό για τη φροντίδα στον πατέρα της και να ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του.

Κώστας Βουτσάς: Κρίσιμη η κατάσταση του – Για 15η μέρα στη ΜΕΘ

Όπως έγραψε:

«Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε

το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν και ειδικά τον Διοικητή κ. Σ. Αποστολόπουλο, τον Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Καθηγητή κ. Α. Αρμαγανίδη και τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Ηρακλή Τσαγκάρη και την ομάδα τους για την άριστη φροντίδα που παρέχουν στο μπαμπά.

Είναι απόλυτα λογικές οι συντηρητικές εκτιμήσεις λόγω της ηλικίας και των σύνθετων ιατρικών προβλημάτων του, αλλά εμείς με χαρά βλέπουμε κάθε μέρα ως τώρα, μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη του. Μας δίνει μεγάλη δύναμη. Η ζωή του όλη είναι αφιερωμένη στο να μας κάνει όλους να γελάμε και να βλέπουμε τη ζωή με χαρά.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τα μέσα ενημέρωσης για τη διακριτική τους στάση.

Εμείς είμαστε κοντά του, οι κόρες του, η μαμά μας, η σύζυγός του και η οικογένεια του- και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική εξέλιξη. Να είστε όλοι καλά. Ευχαριστούμε πολύ! Με αγάπη από τον Κώστα και την οικογένεια του».

Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν και ειδικά τον Διοικητή κ. Σ. Αποστολόπουλο,…

Geplaatst door Theodora Voutsa op Zaterdag 22 februari 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα