Ζαχίρ Γιαβαρί: «Έχω σκεφτεί να ζήσω μόνος μου σε ένα ξερονήσι»

10:49 26/5/2019 - Πηγή: People

Μολονότι αποχώρησε και άφησε στο σπίτι του MasterChef έξι διαγωνιζόμενους να διεκδικούν την πρωτιά, ο Ζαχίρ ήταν από τους πιο αγαπημένους παίκτες του τηλεοπτικού κοινού. Τελικά, σε αυτό το τρίμηνο έδειξε το ταλέντο του;

«Το έδειξα, αλλά το άγχος μου με άφησε λίγο πίσω» παραδέχεται στο People. Πέρα από το μαγειρικό κομμάτι του διαγωνισμού, του ζητώ να μου μιλήσει και για τη συμβίωση στο σπίτι με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. «Όταν ζεις σε ένα σπίτι με διαφορετικούς χαρακτήρες, είναι λογικό να δημιουργηθούν ορισμένα προβλήματα.

Σε γενικές γραμμές, πέρασα όμορφα, απλά υπήρξαν κάποιες φορές που δύο συγκεκριμένα άτομα με προσέβαλαν και αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Δεν έδωσα ποτέ σημασία και δεν θα ήθελα να αναφερθώ ονομαστικά σε αυτούς τους παίκτες. Στο μόνο θέμα που είμαι επαναστάτης είναι εκείνο του ρατσισμού. Δεν δέχομαι να γίνονται σχόλια για χρώματα, φυλές και θρησκείες. Το έχω σιχαθεί και όταν συμβαίνει θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Πολλές φορές έχω σκεφτεί να πάω να ζήσω μόνος μου σε ένα ξερονήσι ή σε ένα βουνό, χωρίς να έχω επαφή με τους ανθρώπους και να μη βλέπω τίποτε από όλα όσα έχω δει αυτά τα χρόνια. Η επαφή μου με τη φύση ήταν άλλωστε και αυτό που μου έλειψε περισσότερο τους μήνες που βρισκόμουν στο σπίτι του MasterChef. Η φύση μού δίνει δύναμη και ενέργεια».

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο μαζί με το Έθνος

Keywords
Τυχαία Θέματα