Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τα σκληρά υπονοούμενα για την αποχώρησή της από τον Alpha

22:11 26/8/2019 - Πηγή: People

Με διαδοχικές αναρτήσεις γεμάτες αιχμές απάντησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου μετά την απόφαση του Alpha να μην εντάξει το «Πακέτο» στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της φετινής σεζόν.

View this post on Instagram

Παρ' όλες τις αναποδιές, χαμογέλα. Ίσως έτσι και να τις ξορκίζεις. (Μιλάω εκ πείρας..) Καλό ΣΚ αγαπημένοι!! #nofilter #nophotoshop #weekend #saturday #newday #smile #goodenergy #thinkpositive #goodvibesonly #vikychatzivasileiou

A

post shared by Vicky Chatzivasileiou (@vikyhatzivasiliou) on Aug 24, 2019 at 1:29am PDT

«Παρ’ όλες τις αναποδιές, χαμογέλα. Ίσως έτσι και να τις ξορκίζεις. (Μιλάω εκ πείρας..) Καλό ΣΚ αγαπημένοι!!», έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις της η παρουσιάστρια για να συνεχίσει μετά σε ακόμη πιο έντονο ύφος: «Στα δέντρα αγάπες μου! Στα δέντρα! Τουλάχιστον αυτά τα κλαδιά δεν σου τα πριονίζει κανείς…».

View this post on Instagram

Στα δέντρα αγάπες μου! Στα δέντρα! Τουλάχιστον αυτά τα κλαδιά δεν σου τα πριονίζει κανείς… Καλημέρα #nofilter #nophotoshop #goodmorning #goodenergy #thinkpositive #smile #newday #goodvibesonly #my #tree #trees #sea #sun #sky #lovemycountry

A post shared by Vicky Chatzivasileiou (@vikyhatzivasiliou) on Aug 22, 2019 at 1:17am PDT

Η συγκεκριμένη λεζάντα συνόδευε μια φωτογραφία στην οποία η παρουσιάστρια είναι σκαρφαλωμένη σε ένα δέντρο και ενώ πριν από λίγες μέρες σε φωτογραφία που απολάμβανε ένα ποτήρι κρασί, έγραψε με νόημα:«Ο καθένας με τη… στάθμη του».

View this post on Instagram

Ο καθένας, με τη….στάθμη του. Καλημέρα

A post shared by Vicky Chatzivasileiou (@vikyhatzivasiliou) on Aug 20, 2019 at 1:50am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα