Τζέφρι Έπσταϊν: Αυτοκτόνησε στο κελί του

17:09 10/8/2019 - Πηγή: People

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο δισεκατομμυριούχος Τζέφρι Έπσταϊν σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν με έκτακτα δελτία το ΑΡ και το τηλεοπτικό δίκτυο ΝΒC.

O Τζέφρι Έπσταϊν αντιμετώπιζε κατηγορίες για δίκτυο διακίνησης και σεξουαλικής κακοποίησης δεκάδων ανήλικων κοριτσιών στις κατοικίες του στη Νέα Υόρκη και στη Φλόριντα.

Είχε προφυλακιστεί στις 6 Ιουλίου μετά τη σύλληψη του, ενώ στο δικαστήριο έχει

δηλώσει πως δεν αποδέχεται τις κατηγορίες και ενώ οι δικαστικές αρχές είχαν αρνηθεί να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Βάσει του κατηγορητηρίου, ο Έπσταϊν χρησιμοποίησε υπαλλήλους του για να κανονίζει σεξουαλικά ραντεβού με νεαρά κορίτσια στην κατοικία του στη Νέα Υόρκη, κάποια από τα οποία του είχαν δηλώσει ότι είναι ανήλικα.

Jeffrey Epstein: Το βίντεο από πάρτι του 1992 που «καίει» τον Πρόεδρο των ΗΠΑ

Ας σημειωθεί ότι ο διάσημος χρηματιστής κατηγορείται ότι αποπλανούσε τα κορίτσια στις διάφορες κατοικίες του και τα πλήρωνε με εκατοντάδες δολάρια σε μετρητά για κάθε συνάντηση.

Οι πρώτες καταγγελίες εναντίον του χρονολογούνται από το 2008 με σρεία δημοσιευμάτων για ξέφρενα σεξουαλικά πάρτι στη Φλόριντα ενώ όταν τελικά είχε βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, καταδικάστηκε μετά από μυστική συμφωνία με τους ομοσπονδιακούς κατήγορους.

Ένας εκ των οποίων ήταν ο τότε Εισαγγελέας στο Μαϊάμι και νυν Υπουργός Εργασίας του Προέδρου Τραμπ, Αλεξάντερ Ακόστα – μόλις σε 18μηνη φυλάκιση για αποπλάνηση ανηλίκων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έπσταϊν είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και πριν από μερικές εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα