Τζεφ Μπέζος: Δέχτηκε σκληρό εκβιασμό από τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας σχετικά με την κρυφή του σχέση

15:06 23/1/2020 - Πηγή: People

Πίσω στο 2018 ο Τζεφ Μπέζος είδε μηνύματα που αντάλλασσε με την κρυφή του σχέση και αποκαλυπτικές του φωτογραφίες να βγαίνουν στη φόρα. Το σκάνδαλο για τον Mr. Amazon ήταν μεγάλο, η ντροπή για την τότε γυναίκα του επίσης και εύλογα οδηγήθηκαν σε ένα διαζύγιο με αποζημίωση 38 δισεκατομμυρίων δολαρίων για εκείνη, ενώ ο Μπέζος αποφάσισε να κάνει πιο επίσημη τη νέα σχέση του. Δύο χρόνια μετά αποκαλύπτεται πως πίσω από την διαρροή των μηνυμάτων βρισκόταν ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν.

Όπως ανακάλυψε η ειδική ερευνήτρια του ΟΗΕ, η Άγκνες Καγιαμάρ, ο Σαλμάν φέρεται να είχε αποστείλει ένα μήνυμα στον λογαριασμό WhatsApp του Μπέζος με μια φωτογραφία του με την τότε ερωμένη του και από τα λεγόμενα φαίνεται πως είχαν μια διαφωνία.

Ο Σαλμάν είχε συμπληρώσει τη φωτογραφία με ένα μήνυμα γεμάτο υπονοούμενα και μάλιστα σεξιστικά. «Το να προσπαθείς να διαφωνήσεις με μια γυναίκα, είναι σαν να διαβάζεις το Software Licence Agreement. Στο τέλος θα τα αγνοήσεις όλα και απλώς θα πατήσεις «Συμφωνώ»».

Αυτό που αναμφίβολα κρύβεται πίσω από τις λέξεις του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας είναι το «ξέρω τι συμβαίνει στη ζωή σου, φρόντισε να επιδείξεις καλή συμπεριφορά για να μην το μάθουν όλοι». Αυτό το μήνυμα ο Σαλμάν το έστειλε γιατί στις ημέρες μετά τη δολοφονία του Κασόγκι, η Washington Post, ιδιοκτησίας του Μπέζος, ασκούσε δριμεία κριτική στον πρίγκιπα και τον καθιστούσε ως τον ενορχηστρωτή της δολοφονίας.

Πώς έφτασε αυτό το μήνυμα στον Μπέζος; Φαίνεται πως Σαλμάν είχε δώσει εντολή να χακαριστούν τα κινητά όσων ανθρώπων βρίσκονταν στον κύκλο του εργαζόμενου στην Post Κασόγκι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Καγιαμάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα