Τραγωδία στο Ίλιον: Συγκλονίζει η μαρτυρία του πατέρα του 2,5 ετών παιδιού που πέθανε από ασφυξία

11:02 3/12/2019 - Πηγή: People

Μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη στο Ίλιον, όταν ένα παιδί, μόλις 2,5 ετών, έχασε τη ζωή του από ασφυξία.

Στο OPEN TV και τον Γιάννη Φραγκουλόπουλο μίλησε ο πατέρας του παιδιού, που εντοπίστηκε νεκρό. «Χθες το πρωί έκανε η μαμά του δουλειές, γενική στο σπίτι. Εχουμε μια κρεβατοκάμαρα, εννοώ το κρεβάτι, εκ των οποίων είναι με μηχανισμό, με αποθηκευτικό χώρο.

Είχαμε ανοίξει όλο το στρώμα με το μηχανισμό όρθιο και ο μικρούλης ανακάλυψε αυτή την καβάντζα, αυτή την κρυψώνα. Εμπαινε όλο μέσα, τον έβγαζε η μάνα του έξω, το είχε παιχνίδι. Καινούριος χώρος τώρα…

Κατά

τις 7-8 πέσαμε για ύπνο στο σαλόνι. Πήραμε μαζί τον μικρούλη, γιατί είδαμε τηλεόραση, θα μας έπαιρνε ο ύπνος. Εκτοτε, 5 η ώρα, η μαμά του ξύπνησε για να δώσει γαλατάκι στο άλλο παιδάκι», αναφέρει ο πατέρας και συνεχίζει:

«Λοιπόν, κάνει ένα έτσι δίπλα της, δεν είναι το παιδάκι. Ψάχνει, σηκώθηκε, κάπου πήγε. Ψάχνει στο σπίτι. Δεν το βρίσκει το παιδάκι. Το κρεβάτι κλειστό. Λέει «τι είναι;» Μπήκε τώρα εδώ πέρα;». Το σηκώνει και το παιδάκι μου είναι από κάτω νεκρό. Του έκανα μαλάξεις, του έκανα το φιλί της ζωής, τίποτα».

Ο ίδιος ο πατέρας αναφέρθηκε και στην καταγγελία που έγινε στην Πρόνοια, λέγοντας ότι ήρθαν από την Πρόνοια και του είπα: «Πες ότι το ραντεβού δεν έγινε ποτέ. Είναι καταγγελία που δεν έχει ισχύ».


Πηγή: ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγωδία, Ίλιον, Συγκλονίζει,tragodia, ilion, sygklonizei