Το συγκινητικό αντίο της κόρης του πιλότου που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στον Πόρο

11:45 21/8/2019 - Πηγή: People

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρη τη χώρα η τραγωδία που σημειώθηκε χθες μετά την πτώση του ελικοπτέρου που συνετρίβη στον Πόρο με αποτέλεσμα να χαθούν τρεις ανθρώπινες ζωές.

Θυμίζουμε πως το ελικόπτερο συνετρίβη στη θάλασσα μόλις λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή της απογείωσής του με τις Αρχές να προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν αν πρόκειται για μηχανική βλάβη ή ανθρώπινο λάθος.

Ο Έλληνας χειριστής που απογείωσε το ελικόπτερο, προερχόταν από την Πολεμική Αεροπορία, έχοντας αποφοιτήσει από την Σχολή Ικάρων κι ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Η κόρη του, μέσα από τον

προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook θέλησε να πει το δικό της αντίο στον πατέρα της με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρα της και έγραψε: «Σήμερα ξημερώνει η πιο εφιαλτική μέρα της ζωής μου… Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά… Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος.. Θα σ αγαπάω και θα είμαι υπερήφανη πάντα που ήσουν πατέρας μου.. Η πιο τυχερή κόρη στο κόσμο… Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου.. Καλό σου ταξίδι…».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόρο,poro