To «The Matrix 4» είναι γεγονός: Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει ως Νίο

11:09 21/8/2019 - Πηγή: People

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει στον ρόλο του Νίο για μια τεταρτη ταινία «The Matrix». Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ του αμερικανικού Variety, η Λάνα Γουακόφσκι, η μία από τις δημιουργούς της σειράς ταινιών, γράφει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει την 4 ταινία Matrix με πρωταγωνιστές τον Ριβς, αλλά και την Κάρι-Αν Μος στον ρόλο της Τρίνιτι.

Στην ανακοίνωση του ο προέδρος Τόμπι Έμεριχ της Warner Bros.

Pictures, που έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, αναφέρει: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του The Matrix με τη Λάνα. Η Λάνα είναι μια πραγματική οραματίστρια – μια δημιουργική και αυθεντική παραγωγός – και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχει αναλάβει το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή του καινούργιου κεφαλαίου στο σύμπαν του The Matrix».

Η υπόθεση της 4ης ταινίας παραμένει άγνωστη, όπως και τι θα γίνει με τον ρόλο του Μορφέα, που στις πρώτες ταινίες έπαιζε ο Λώρενς Φίσμπερν. Υπάρχουν, ωστόσο, σκέψεις ο ρόλος να δοθεί σε κάποιον νεότερο ηθοποιό. Σύμφωνα με το Variety, η παραγωγή της νέας ταινίας θα ξεκινήσει στις αρχές του 2020.

Η πρώτη ταινία «The Matrix» κυκλοφόρησε το 1999 και σημείωσε μεγάλη εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία. Ακολούθησαν δυο ακόμα ταινίες The Matrix Reloaded και The Matrix Revolutions.

Keywords
Τυχαία Θέματα