Το Playmotion by Amita Motion παρουσίασε το μεγαλύτερο line up στην ιστορία της Ημέρας Θετικής Ενέργειας μεταδίδοντας σε πάνω από 80.000 θεατές κύματα θετικής ενέργειας

19:26 10/10/2019 - Πηγή: People

Για ακόμη μια χρονιά, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Τείχος των Εθνών του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το μοναδικό μουσικό υπερθέαμα που παρουσιάστηκε απο το Playmotion by Amita Motion στις 6 Σεπτεμβρίου, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019.

Την μεγαλύτερη και πιο θετική μουσική γιορτή που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα παρακολούθησαν πάνω από 80.000 θεατές τους οποίους υποδέχθηκε  η νέα πλατφόρμα

της Amita Motion, Playmotion, το οποίοπροσφέρει #kathemera μουσική, εκπλήξεις και εμπειρίες στους νέους.

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 φιλοξένησε στη σκηνή της το μεγαλύτερο line up που είχε ποτέ. Αγαπημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής ανέβηκαν στο stage και έδωσαν τη δυνατότητα σε χιλιάδες κόσμου να τους απολαύσουν live με ελεύθερη είσοδο.

Το ρόλο του παρουσιαστή τη φετινή χρονιά ανέλαβε ο Ζήσης Ρούμπος με τη Josephine που από το πρώτο κιόλας λεπτό με το χορευτικό τους έδωσαν το στίγμα της πιο θετικής συναυλίας.

Ο DJ Pitsi με ένα upbeat warm up set «ζέστανε» το κοινό! Ο D3LTA, ο Ελληνοβρετανός τραγουδοποιός, βρέθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας και στη συνέχεια, σειρά είχαν οι The Players, συνεπείς στο ραντεβού τους με τους fans της Amita Motion που τους ανέδειξαν μέσα από το μουσικό project “Back 2 Bands” το 2017. Τη σκυτάλη πήρε ο Jimko που έδωσε δυναμικό παλμό στο κοινό για να ακολουθήσει η ανερχόμενη Vemily που μάγεψε τους παρευρισκόμενους με τις διασκευές της! Ο OGE με την Έλενα Τσαγκρινού και τον Mike «έβαλαν φωτιά» στο πιο θετικό stage με ένα άκρως χορευτικό mash up. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης τραγούδησε και χόρεψε στους ρυθμούς των επιτυχιών του και οι Alcatrash άφησαν το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα στη βραδιά. Η Natasha Kay ξεσήκωσε το κοινό με το μουσικοχορευτικό της show, ο Mad clip με τις ρίμες του και ο YPO με τις rap επιτυχίες του. Το κοινό υποδέχθηκε με το πιο θερμό του χειροκρότημα τον Αναστάσιο Ράμμο που ανταπέδωσε ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του και παίζοντας κιθάρα. Ο FY ξεσήκωσε με τον ανεβαστικό ρυθμό του και η Josephine ανέβηκε στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 εντυπωσιάζοντας με την ερμηνεία της. Ο Light πήρε το μικρόφωνο και ράπαρε σε ένα μοναδικό performance! Στη συνέχεια της πιο θετικής συναυλίας, ο Snik χάρισε έντονες μουσικές συγκινήσεις με το ξεχωριστό του στυλ.

Από τη βραδιά δεν έλειψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που  ανέβηκε στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 και καθήλωσε το κοινό με την ερμηνεία του.

Οι ΜΕΛΙSSES με τη σειρά τους ανέβασαν στα ύψη τη θετική διάθεση του κοινού ερμηνεύοντας μερικά από τα μεγαλύτερα τους hits, ενώ ερμήνευσαν και το «Δεν έχω ιδέα» σε μία συνεργασία επί σκηνής με τον Αναστάσιο Ράμμο.

Οι fans της Amita Motion δε σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να χορεύουν με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, η οποία έκανε και ντουέτο επί σκηνής με τον Claydee για την επιτυχία τους «Loquita».

1 από 20Ελένη Φουρέιρα

2 από 20

3 από 20DJ Pitsi

Sponsored Ad

4 από 20D3LTA

5 από 20The Players

6 από 20OGE

Sponsored Ad

7 από 20Βαγγέλης Κακουριωτης

8 από 20Οι Alcatrash

9 από 20Mad Clip

Sponsored Ad

10 από 20Lil Barty

11 από 20FY - Πάνος Μάντης

12 από 20Snik

Sponsored Ad

13 από 20Ζήσης Ρούμπος - Josephine

14 από 20Marcus @ Martinus

15 από 20Κωνσταντίνος Αργυρός

Sponsored Ad

16 από 20ΥΠΟ

17 από 20Αναστάσιος Ράμμος

18 από 20Wolves

Sponsored Ad

19 από 20Natasha Kay

20 από 20Έλενα Τσαγκρινού

Για πρώτη φορά σε live performance, η Ελένη Φουρέιρα & ο Lil Barty παρουσίασαν στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας το νέο hit «Άλλο Level», το οποίο δημιούργησαν μαζί με το κοινό μέσα από το μουσικό project “Join The Beat”, της πλατφόρμας Playmotion. Τους δύο καλλιτέχνες πλαισίωσε η ομάδα “The Wolves”, η οποία το 2017 αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γυμναστικής, υπό την καθοδήγηση της Ολυμπίας Δραγούνη. Το «Άλλο Level» βρίσκεται ήδη στις κορυφαίες τάσεις του Youtube, ξεπερνώντας τις 1.000.000 προβολές μέσα σε λίγες μέρες.

Το κοινό της Amita Motion όμως περίμενε άλλη μια έκπληξη. Ο λόγος για την παρουσία του ντουέτου-φαινόμενο από την Νορβηγία, τους Marcus & Martinus, που με τη μοναδική τους εμφάνιση πλημμύρισαν το κοινό με θετική ενέργεια.

Ακόμη, στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 παρουσιάστηκε η νέα συλλεκτική συσκευασία της Amita Motion που φιλοξενεί την Ελένη Φουρέιρα.Πάνω στη συσκευασία υπάρχει ειδικά σχεδιασμένο QR code, μέσω του οποίου το κοινό μπορεί να ακούσει αποκλειστικά το νέο της τραγούδι.

Και μπορεί η πιο Θετική Ημέρα του χρόνου να πέρασε, τα δώρα και οι εκπλήξεις όμως από το Playmotion δεν σταματούν αφού ξεκίνησε ο νέος διαγωνισμός “Under The Cap” και οι τυχεροί κωδικοί κάτω από το καπάκι χαρίζουν #kathemera μουσικά δώρα.


Το Playmotion όμως φρόντισε και για όσους δεν κατάφεραν να βρεθούν στο Τείχος των Εθνών αφού μετέδωσε την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 μέσα από το επίσημο κανάλι της Amita Motion στο Youtube αλλά και στο Playmotion.

Σημαντικό είναι ακόμη να αναφέρουμε πως η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι ένας θεσμός που σέβεται το περιβάλλον. Για τον λόγο αυτό η Amita Motion, φρόντισε και φέτος για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που χρησιμοποιήθηκαν.

Για περισσότερες πληροφορίες τόσο για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 όσο και για τα υπόλοιπα νέα της μουσικής πλατφόρμας της Amita Motion, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Playmotion.

Keywords
Τυχαία Θέματα