Ρένος Χαραλαμπίδης: «Είχαν απαγορεύσει να λένε το όνομά του στον τηλεοπτικό αέρα»

18:44 10/10/2019 - Πηγή: People

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στο Star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απειλές που δέχθηκε για τη ζωή του την περίοδο που είχε βάλει υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και το bullying που δέχθηκε από συναδέλφους και τηλεοπτικούς σταθμούς.

«Είχα και θα έχω

βαθύτατη εκτίμηση στον Αντώνη Σαμαρά. Έβαλα υποψηφιότητα σε μια εποχή πολεμική. Ήταν θρασύδειλοι που μου έλεγαν θα δεις τι θα πάθεις, αλλά τελικά αποδείχτηκαν κότες. Μου κόστισε στην δουλειά μου. Θέατρα αδειάσανε και ήμουν ο πρώτος ηθοποιός από την Χούντα και μετά που με είχαν αποκλείσει από τα κανάλια. Είχαν απαγορεύσει να λένε το όνομά του στον τηλεοπτικό αέρα» .

Μετά την υποψηφιότητα του με την Ν.Δ, ο ηθοποιός παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι γνώσεων στην νεοσύστατη ΝΕΡΙΤ. Τότε αρκετοί τον κατηγόρησαν ότι πήρε την θέση του παρουσιαστή εξαιτίας της φιλίας του με τον Αντώνη Σαμαρά: «Ήμουν ο παρουσιαστής που πήρε τα λιγότερα λεφτά σε κρατική τηλεόραση. Μετά από 20 χρόνια στην τηλεόραση δεν μπορούσα να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων; Οι άλλοι που έκαναν τις προτάσεις και με κατηγόρησαν δηλαδή ποιοι ήταν; Έπαιρνα το επεισόδιο 400 ευρώ, όλος ο προυπολογισμός ήταν 600.000 ευρώ και κατηγόρησαν εμένα ότι πήρα αυτά τα χρήματα. Είπα να κινηθώ νομικά, αλλά δεν ήθελα να πέσω στο επίπεδο των φτωχοδιάβολων που με κατηγορούσαν»

Keywords
Αναζητήσεις
χρήστος λούλης νέα δημοκρατία
Τυχαία Θέματα