Το Home Alone γυρίζεται ξανά με νέο καστ – Όλες οι λεπτομέρειες για το reboot

16:20 11/12/2019 - Πηγή: People

Απ΄ό,τι φαίνεται, ο Μάρτιν Σκορτσέζε τα έλεγε στη νύφη για να τα ακούσει η πεθερά. Όπου νύφη, βάλτε τους Avengers κι όπου πεθερά, βάλτε το mainstream σινεμά και τη Disney. Κι αυτό γιατί πραγματικά η κατάσταση έχει ξεφύγει με τα reboots παλιών ταινιών και συνολικά franchises που επανέρχονται. Ναι, είναι ακόμα δημοφιλή, ναι το κοινό τα βλέπει ακόμα, αλλά αυτό δεν αναδεικνύει κάτι θετικό. Αναδεικνύει το πρόβλημα της σύγχρονης αφήγησης, η οποία δεν είναι όμως τόσο προβληματική

όσο παρουσιάζεται. Κάπως έτσι, φτάνουμε στο σήμερα να διαβάζουμε πως θα ξαναγίνει το Home Alone.

Μετά το Kill Bill που ίσως επιστρέψει για Vol. 3, μετά το Jurassic World, μετά την επάνοδο του Star Wars και μετά από άπειρα brands του σινεμά, έχουμε μια από τις πιο χριστουγεννιάτικες ταινίες να θέλει να επανασυστηθεί στις νέες γενιές. Έχοντας στιγματίσει για πολλά χρόνια τον Μακόλεϊ Κάλκιν, το Home Alone απέχει πλέον σχεδόν 30 χρόνια, άρα υπάρχει μια χρονική απόσταση με τους σημερινούς 15άρηδες-16άρηδες που είναι πλέον πολύ βασικό target group στις πλατφόρμες streaming.

Έτσι, ο διευθυντής της Disney, Μπομπ Άιγκερ, ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για ένα νέο Home Alone που θα είναι αρκετά πιστό στο πρωτότυπο, αλλά θα κάνει και τις διαφοροποιήσεις του.

Με τα γυρίσματα να έχουν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2020, ώστε η ταινία να είναι έτοιμη για την πλατφόρμα της Disney τα επόμενα Χριστούγεννα, έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις για σκηνοθέτη, σεναριογράφο και το καστ.

Τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Νταν Μέιζερ (Dirty Grandpa), το σενάριο υπογράφουν οι Μάικι Ντέι και Στρίτερ Σάιντελ και στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Κέβιν ΜακΆλιστερ θα είναι ο νεαρός Άρτσι Γιέιτς, που τον γνωρίσαμε πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες στην ταινία Jojo Rabbit. Τους γονείς του Γιέις θα υποδυθούν ο Ρομπ Ντελάνι και η Έλι Κέμπερ από το Unbreakable Kimmy Schmidt.

Πάντως, εμείς το μόνο Home Alone που θα θέλαμε είναι αυτό εδώ.

View this post on Instagram

HOME STALLONE! You have to change with the times, right? Scary…

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on Dec 7, 2019 at 10:41pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα
Home Alone, – Όλες,Home Alone, – oles