Αυτή η υπόθεση υιοθεσίας 5χρονου ίσως είναι η πιο συγκινητική της χρονιάς

16:20 11/12/2019 - Πηγή: People

«Είναι αυτή μία από τις πιο συγκινητικές ιστορίες που ακούστηκαν ποτέ μέσα σε δικαστική αίθουσα;», αναρωτιέται ο βρετανικός Guardian και φυσικά αναφέρεται στην υπόθεση του 5χρονου Μάικλ Ορλάντο Κλαρκ Τζούνιορ, ο οποίος πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα της Πολιτείας του Κεντ στο Μίσιγκαν.

Ο λόγος;

View this post on Instagram

Is this one

of the most heartwarming courtroom stories of the year? A five-year-old boy in Michigan had an unusual audience at his recent adoption hearing, when his entire nursery class turned up showing their support. Michael's teacher made sure it was a day to remember for everyone, arranging a school bus for his friends to witness his official adoption. When the judge asked what Michael meant to them, many of his classmates waved red hearts on sticks and said "I love Michael" and "Michael is my best friend." Michael's foster parents have taken care of him since last Thanksgiving and his father said they were amazed at how many friends he has; "One of the most beautiful parts of the past year has been the many children welcoming Michael into their homes and onto play dates." Photos: Access Kent + Kent County/PA

A post shared by The Guardian (@guardian) on Dec 10, 2019 at 9:01am PST

Να υπογραφεί η τελική πράξη υιοθεσίας του από τους θετούς γονείς του, μόνο που αυτό δεν θα γινόταν με δύο υπογραφές και την κρύα απόφαση του δικαστή, αλλά με όλους τους συμμαθητές, τους φίλους και τον δάσκαλο του μικρού, που κρατούσαν καρδούλες στα χέρια και δήλωναν ότι αγαπούν τον συμμαθητή τους.

Η δικαστική αίθουσα πλημμύρισε από νωρίς με παιδικά χαμόγελα ενθάρρυνσης, ενώ το όλο event το είχε διοργανώσει ο δάσκαλος του μικρού που είχε ζήσει μαζί με τους θετούς γονείς του, τη Λίλι και τον Στίβεν Ίτον, όλη τη διαδικασία της υπόθεσης του από την αρχή.

Ας σημειωθεί ότι ο μικρούλης ήταν ένα από τα 37 παιδιά των οποίων εγκρίθηκε η εφ΄όρου ζωής υιοθεσία, κατά την ετήσια ημέρα υιοθεσίας του δικαστηρίου της πολιτείας του Κεντ και με την δικαστή Πατρίσια Γκάρντνερ να εγκρίνει χωρίς δεύτερη σκέψη την αίτηση υιοθεσίας που υπέβαλαν οι νέοι γονείς του Μάικλ.

«Η οικογένεια δεν χρειάζεται να έχει το ίδιο DNA. Η οικογένεια είναι στήριξη και αγάπη», είπε ο δάσκαλος, ενώ ακόμη και η δικαστής είχε φροντίσει να φορέσει ένα πιο χαρούμενο κόσμημα, καθώς η αίθουσα θα ήταν γεμάτη από παιδάκια του νηπιαγωγείου που θα περίμεναν με αγωνία τη δική της επικύρωση.

Michael brought his entire kindergarten class with him today to witness his adoption.

Geplaatst door Kent County, Michigan op Donderdag 5 december 2019

«Όλο το νηπιαγωγείο ήταν εδώ για να του πει “σ’ αγαπάω” και “σε στηρίζω” και ότι “δεν θα είμαστε εδώ μόνο σήμερα, αλλά για πάντα”», εξήγησε η κυρία Γκάρντνερ που εκείνη τη μέρα είχε, όπως είπε, την τύχη και την τιμή να βρίσκεται στην έδρα.

Ωστόσο, η ακόμη πιο συγκινητική στιγμή ήρθε μετά το τέλος της διαδικασίας, όταν ο Μάικλ, στην αγκαλιά ακόμη του πατέρα του τον έκανε να βουρκώσει, ψελλίζοντας «αγαπάω τον μπαμπά μου».

Με πληροφορίες από Guardian, Independent, ABC 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτή, 5χρονου,afti, 5chronou